Номерът на дома ви не е случаен и издава много неща. Научете повече (III част)

0
597

Въпреки успехите на работното място, тези хора се чувстват напрегнати у дома

 

дома
Въпреки успехите на работното място, тези хора се чувстват напрегнати у дома

Както вече ви казахме в първите две части на този материал – номерът на дома не е никак случаен, макар че повечето хора го приемат за обикновена цифра.

В следващите редове ще ви разкрием какви влияния оказва номерът на дома върху хората, живеещи в него. Вероятно сте забелязали част от проблемите, но дори не сте предполагали, че те могат да бъдат породени именно от номера на дома.

Ето какво разкрива той:

№7
Този номер е символ на страстта, фантазиите и съня. Числото седем обикновено е знак за духовност и чувство на уязвимост. Често пъти живущите в това жилище срещат затруднения с отделянето на фантазиите от действителността. Не е изключено в такъв дом паранормалните истории и необичайните явления да присъстват почти постоянно. Обикновено хората, живеещи в това жилище, са заети с някаква професия, свързана с художествена изява. Често пъти са променливи в работата си, а и не трябва да пропускаме фактът, че са склонни да се поддадат на пороци. Би било добре да внесете повече нюанси на лилавото в дома ви, за да увеличите положителното въздействие.



Дори не предполагате какво огромно влияние има той върху живота ви

№8
Осмицата символизира стабилността и уважението. В този ред на мисли, този номер носи добра репутация на живущите в дома. Освен завиден авторитет и слава, тези хора са натоварени и с огромна отговорност към околните. Опитват се да угодят на колкото може повече хора, но в същото време балансират много добре и по никакъв начин не застрашават собственото си спокойствие и комфорт. Уважават семейството, приятелите и традициите. Необходимо е да правите чести ремонти, за да не изгубите положителното влияние на числото осем. Освен това, за да увеличите положителното въздействие, е добре да заложите на тъмните цветове в интериора. Внесете повече орнаменти като картини и огледала. Обикновено хората, живеещи в това жилище имат проблеми с настинки и възпаления, породени от слабия имунитет.

№9
Обикновено, хората живеещи в дом с номер девет, са инициативни и знаят много добре какво точно искат от живота и партньора си. На работното си място са много успешни, но незнайно защо когато се приберат у дома почти винаги се чувстват напрегнати. Обикновено в този дом често пъти се появяват проблеми, свързани с влагата или отоплението. Освен това живущите в него трябва много да внимават с любовните проблеми и в никакъв случай да не си позволяват да изпадат в депресивни състояния. За да подобрите положителното въздействие на числото, е добре да заложите на белия цвят в интериора, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.