Топ рецепти за лечение на ставите

0
436

Несъмнено ще са ви от огромна полза

 

ставите
Несъмнено ще са ви от огромна полза

Обикновено при доста хора с напредването на възрастта, започват да се обаждат проблеми със ставите. За съжаление някои дори започват да се борят с проблемите със ставите в много ранна възраст.

Ако и вие сте от хората, страдащи от болки в ставите и напоследък сте обиколили цял куп лекари, които са ви предписали какви ли не лекарства и мазила, е време да се обърнете към народната медицина. Вероятно мнозина от вас са наясно с факта, че болкоуспокояващите и противовъзпалителни медикаменти или мазила, имат временен ефект и носят облекчение за кратко.

За да се избавите трайно от проблемите със ставите, заложете на някоя от рецептите, които ще ви споделим в редовете по-долу.

Ето ги и тях:



Рецепта №1
Нужно е да смелите три лимона със средна големина, заедно с една голяма глава чесън. Получената смес залейте с 1 ч.ч. преварена вода, която предварително сте охладили. Оставете да престои в продължение на една нощ, а на сутринта приемайте по една чаена лъжичка на гладно. Приберете сместа в хладилник и приемайте от нея, докато свърши.

Всяка една от рецептите действа безотказно

Рецепта №2
От вечерта залейте 2 с.л. ориз с две чаши вода. Оставете сместа да престои цяла нощ на стайна температура. На сутринта прецедете течността в купа, а в друг съд отделете ориза. Приемайте от ориза по една чаена лъжица през деня като междувременно отпивате по една глътка от оризовата вода. Освен това в менюто ви в дните, докато не свърши сместа, е нужно да присъстват редовно настъргани моркови и ябълки.

Рецепта №3
Вземете един голям лимон и го нарежете заедно с кората в един литър вода. Добавете и половин глава едро нарязан чесън, както и 1 с.л. мед. Покрийте сместа и я оставете да престои 1-2 седмици на стайна температура. След това прецедете и пийте по 1 к.ч. сутрин на гладно, докато свърши сместа.

Рецепта №4
Ако изпитвате болка в коленете и глезените, ви е нужен хрян. Настържете корен от пресен хрян, изстискайте сока и натопете в него марля, която предварително сте сгънали под формата на тампон. След това наложете тампона върху проблемното място и отгоре сложете от меката част на корена. Покрийте с марля и увийте с пресни листа от хрян, найлон и нещо топло (вълнен шал или кърпа). Имайте предвид, че този лек е доста агресивен. В този ред на мисли, ако кожата ви е чувствителна, не го дръжте повече от 20 минути. Можете да повторите процедурата не по-рано от два дни след това, пише zdrave.to.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.