Седмичен хороскоп 09-15 декември 2019 (I част) – някои от вас ще се сблъскат със сериозни неприятности заради…

0
401

Поемете отговорността, която се изисква от вас

 

хороскоп
Поемете отговорността, която се изисква от вас

Съветът на точния седмичен хороскоп към представителите на огнената зодия Овен, е да започнат да поемат повече отговорност. Що се отнася до Телците – на тях ще им се наложи да се задействат незабавно. Близнаците се стремят към напредък, но са доста мнителни и подозрителни.

Какво още вещае точният седмичен хороскоп за първите три зодии от зодиака, можете да научите в следващите редове.

Ето за какво трябва да внимава всяка една зодия според точния седмичен хороскоп:

Овен
Това, което ви се случва в живота често пъти се разминава с възприятията ви за логично и разумно. Ще се наложи да вземете конкретно решение по даден въпрос, както и да положите доста усърден труд, за да постигнете удовлетворяващ резултат. Поемете отговорността, която се изисква от вас, дори да се наложи да дадете обет. По този начин ще избегнете опасността от дезорганизация или пък от това да не успеете да свършите планираната работа. Понеделник се очертава като доста тежък ден, но пък за сметка на това вторник ще е добър. Сряда и четвъртък ще са успешни, а петък – наситен с ядове. Събота е успешна, но пък за сметка на това ще ви създаде доста нерви.



Препятствията няма да ви спрат

Телец
При все, че пътят ви ще е осеян с доста препятствия, които няма да са никак лесни за преодоляване, но те няма да успеят да ви притеснят и демобилизират. От изключителна важност е да се стегнете и да отстоявате позициите си. Съпротивлявайте се с всичка сила на тенденциите и опитите да ви подчинят и направят зависими на нечии интереси отвън. Тъй като ситуацията, в която се намирате, е доста нестабилна, ще се наложи да отложите част от планираните задачи. Делничните дни ще са доста трудни, с изключение на сряда, която се очертава благодатна. Петък ще е успешен и благоприятен. Уикендът ще е доста нервен и тежък.

Близнаци
Интересът ви ще бъде обсебен от нова дейност или начинание, които ще ви привлекат с перспективата за повече придобивки. Етапът, в който се намирате е доста специфичен и обещава добри възможности за реализация на целите, които сте си поставили. Наред с благоприятните дадености обаче, се забелязва взаимна подозрителност в партньорските ви отношения. Лъжите и нечестните отношения несъмнено ще доведат до сериозни неприятности, макар и на по-късен етап. Заемете желаната позиция и не я променяйте. От делничните дни напрегнат се очертава само вторник, докато останалите дни ще са успешни. Петък и събота са добри, но неделята ще е доста тежка, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.