Седмичен хороскоп 09-15 декември 2019 (II част) – ще ви се наложи да преодолеете доста препятствия

0
491

Делниците ще са доста тежки и мъчителни за вас

хороскоп
Делниците ще са доста тежки и мъчителни за вас

Съветът на точния седмичен хороскоп към представителите на зодия Рак, е да наблегнат върху уменията си. За царствената зодия Лъв перспективите са повече от добри, тъй като ще успеят да постигнат хубави споразумения. Що се отнася до Девите – пред тях ще се открият изненадващи възможности за развитие.

Какво още вещае точният седмичен хороскоп за всеки един зодиакален знак за периода 09-15 декември 2019 г., можете да научите в следващите редове:

Рак
През настоящия период ще се радвате на добри възможности за професионален растеж. Ще успеете да утвърдите авторитета си по всички направления. Добре е да бъдете подготвени за ярката конкурентна борба, която ви предстои в деловите среди. Имайте предвид, че тя ще продължи не само през настоящия период, а през следващите 4 месеца. Това означава, че ще трябва да мобилизирате изцяло силите си и да проявите повече решителност, за да можете да се самодокажете за пореден път. Откажете се от делата, чието изпълнение не влиза в предварителните ви планове. Делниците ще са доста тежки и мъчителни за вас. Не пренебрегвайте условията, в които сте поставени и проявете повече активност. Петък се очертава като доста тежък и неприятен. Събота ще е успешна, а неделя ще ви донесе доста затруднения.

Ще отбележите успех в преговорите, които водите

Лъв
За вас настоящият период ще започне с много енергия, желания и добри очаквания. Представителите на царствената зодия навлизат в изключително благоприятен за тях етап, който ще продължи три месеца и половина. През това време ще имате невероятна сполука в преговорите, които ще водите. Ще отбележите успех и в контактите при сключването на споразумения и не на последно място – ще успеете да реализирате личните цели, които сте си поставили. За да постигнете добра делова реализация, разбира се ще е нужно да проявите повече от обичайната си активност. В противен случай ще ви се наложи да лъжете, а по този начин рискувате да провалите всичко, върху което сте се трудили. Вторник, сряда и петък се очертават като доста тежки дни. През останалите дни ще се радвате на сполука.



Дева
Докато преодолявате препятствията, които възникват по пътя ви, ще откриете в себе си нови възможности, на които предстои да се посветите. Седемдневието ще е изключително благоприятно за устройване на подходящо професионално място за онези от вас, които от доста време са без работа. Периодът е благоприятен и за онези представители на зодията, които възнамеряват да сменят работното си място или бизнеса. Периодът ще протече в условията на познатата ви напрегнатост. За онези от вас, които не са категорични при провеждане на преговори, ще възникнат проблеми. Понеделник и вторник се очертават като доста тежки дни, а следващите ще са благоприятни. Петък ще ви донесе много нерви, но уикендът ще е добър, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.