Естествен унищожител на брадавици, възрастови петна, пъпки и черни точки

0
1362

Тези маски действат безотказно и не струват скъпо

 

пъпки
Тези маски действат безотказно и не струват скъпо

Несъмнено сред най-честите причинители на брадавици, пъпки и черни точки, са неправилният хранителен режим и животът под стрес.

За щастие можете да решите бързо проблема с брадавиците, пъпки и черни точки с помощта на натуралните средства, които ще ви разкрием в следващите редове. Няма никакво съмнение, че те са изключително ефективни и действат безотказно. В това можете да се уверите сами.

Ето как да се справите с кожните проблеми като черни точки, възрастови петна, пъпки и брадавици:

Пигментни петна
Смесете прясно изцеден лимонов сок и готварска сол до получаването на гъста каша. След това натопете марля в получената смес. Разтрийте добре сместа върху мястото. Прилагайте тази процедура през ден. Не след дълго ще забележите, че пигментните петна са се заличили.



Брадавици
За да се избавите от неприятните брадавици, е нужно да комбинирате кромид лук с мощното хидратиращо и антибиотично действие на пчелния мед. Така ще получите изключително ефикасно средство, което несъмнено ще подейства на сто процента.
За целта са ви нужни ½ глава кромид лук със средна големина и 2 с.л. мед.
Нарежете лука на по-големи парчета, изсипете го в блендера и добавете меда. Блендирайте добре двете съставки до получаването на еднородна смес. Нанесете получената каша върху брадавицата, сложете отгоре марля и залепете с лейкопласт. Оставете вълшебната смес да действа цяла нощ. Задължително защитете кожата наоколо с вазелин или цинков крем.

Тези рецепти действат наистина безотказно

Възрастови петна
За премахването на възрастовите петна, е нужно да смесите 1 ч.л. прясно изцеден сок от моркови, същото количество заквасена сметана и 1 жълтък. Изчистете кожата и нанесете маската. Оставете я да действа 20 минути, след което я отмийте.

Пъпки и черни точки
За приготвянето на тази вълшебна смес ще ви е нужен миксер. Към 1 яйчен белтък добавете 1 ч.л. прясно изцеден лимонов сок и смесете до пълното им хомогенизиране. Нанасяйте полученото количество маска на слоеве като добавяте нов слой на всеки пет минути. След като добавите и последния слой, оставете маската да изсъхне добре. Накрая отстранете маската с памучен тампон, който сте напоили в топъл черен чай.

За да поддържате кожата си в отлично състояние, е нужно да следвате няколко съвети, дадени от специалисти:
– Използвайте слънцезащитни продукти дори и през зимата;
– Изгответе си здравословен и балансиран хранителен режим, богат на плодове, зеленчуци, пълнозърнести храни и протеини, които ще осигурят нужните хранителни вещества на организма и ще подобрят цялостното ви здравословно състояние;
– Избягвайте тютюнопушенето, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.