Христо Нанев представя последните си открития за ясновидеца Любомир Лулчев

0
712

Писателят Христо Нанев гостува пред камерата на Portal12.bg – Портал 12, за да представи най-новите факти за Любомир Лулчев

Третата книга за Любомир Лулчев вече е написана от писателя Христо Нанев и всеки може да си я закупи

Христо Нанев представя 3-ти том от поредицата книги, в които разказва за непознатия пророк Любомир Лулчев.

Писателят Христо Нанев приема тези книги като мисия. Той казва, че ние не познаваме великаните на българския дух. А след като не ги познаваме и ценим, самите ние никога няма да пораснем.

Лулчев е пилот-летец от ВВС. Той е завършил Кралското военно-въздушно училище в Лондон под номер 317. Още тогава впечатлява околните със стоите уникални ясновидски способности.

Любомир Лулчев притежавал телекинеза. Това е способност да бъдат местени предмети на разстояние.Неговата слава се разнася по света. Става известен в Русия, в Италия, в Германия.

Любомир Лулчев получава покана за участие в конгрес по парапсихология в Гърция.

Там грък използва своята телекинеза, за да премести една маса от единия край към другия на залата. Разстоянието е поне 2 метра.

Публиката в залата избухва в неистови аплодисменти. Тогава Лулчев застава пред гърка, повдига го и го отмества на разстояние от 2 метра със силата на мисълта. Всички са шокирани от видяното.

Друг интересен случай с телекинезата. Лулчев бил член на Бялото братство и играел паневритмия. Приближил някакъв мъж и започнал да му досажда. Лулчев не обръщал внимание, но мъжът станал още по-нахален. Тогава Любомир Лулчев го преместил на 2 метра разстояние назад и той паднал на земята. Бил напълно шокиран от преживяното.

Освен телекинеза, Любомир Лулчев владеел телепатия.

Той оцелява в четири атентата. При единия са стреляли с пушка по файтона, в който пътувал. При друг поставили бомба под неговия автомобил.

Още изключително интересни факти за ясновидеца на цар Борис Трети ще научите от видеото долу.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.