Тази молитва към Свети Спиридон Чудотворец спасява от беди

1
5156

Казвайте тази молитва към Свети Спиридон Тримитунски Чудотворец, когато имате нужда от помощ Свише

Свети Спиридон

В редакцията на ТОПактуално.ком получихме писмо от г-н Красимир Стоянов.

Г-н Стоянов ни написа, че преди три години останал без работа. Започнал да търси и все не можел да намери.

Един ден, толкова нещастен влязъл в църквата да се помоли. Както сам споделя не бил религиозен. Освен най-големите празници, не се интересувал от светците.

Когато влязъл в църквата, там била изложена иконата на светец. Имало опашка от хора. Попитал една жена какъв празник е. Тя му казала, че е денят на Свети Спиридон. Датата била 12 декември.



Красимир Стоянов изгледал жената така, сякаш му говорела на китайски. Тя разбрала, че той не знае кой е Свети Спиридон. Казала му с няколко думи. И го накарала да потърси житието на светеца. Препоръчала му да намери и молитвата, която много помага.

Това е вълшебната молитва към Свети Спиридон

Г-н Стоянов благодарил за съветите. Запалил свещичка и се прибрал вкъщи. Намерил в интернет информация за Свети Спиридон. Открил и молитвата. Започнал да я чете в началото само един път дневно. След няколко дни започнал да я казва сутрин и вечер.

Докато пазарувал в хранителната верига, Красимир Стоянов срещнал свой познат. Оказало се, че във фирмата на негов приятел търсят сериозен човек. Красимир започнал работа от началото на следващата седмица.

Понеже бил много упорит и отговорен в работата си, два месеца по-късно го назначили на управленска позиция.

Г-н Стоянов е 100% убеден, че заслугата е изцяло на Свети Спиридон. В знак на благодарност, започнал да раздава курбан (храна) за здраве на 12 декември.

Споделя своята лична история с всички вас, за да можете да търсите помощта и на Свети Спиридон Чудотворец, когато сте изпаднали в беда.

Сърдечно благодарим на Красимир Стоянов, че сподели тази толкова важна и полезна информация с нас!

 

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Здравейте,
    Няколко пъти съм ходила в храма, където са положени светите мощи на Свети Спиридон – ччудотворец.
    Те се намират в църквата, носеща неговото име в столицата на остров Корфу. Първият път се молех за изцеление на моя баща, страдащ от много тежка болест – цироза. Светецът чу молбата ми и благодарение на неговото застъпничество пред Бог и това на свети Мина, свети Николай – чудотворец, Света Петка и Арахангел Рафаил моят баща се възстнови и живя две години прекрасен живот. Лекарите му даваха няколко часа. Винаги съм молила светецът да закриля не само мен и моите близки, но и всички, които прибягват до неговата помощ. Молих го да ми помогне в намирането на най- добрия дом за мен и семейството ми. Когато намерих къщата, която мислех, че е идеален вариант за нас нещата не се получиха. Купиха я пред очите ми….но в последствие намерихме нещо много по – добро. И това се случи благодарение на молбите ми към светеца.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.