Тази молитва към Свети Спиридон Чудотворец спасява от беди

0
269

Казвайте тази молитва към Свети Спиридон Тримитунски Чудотворец, когато имате нужда от помощ Свише

Свети Спиридон

В редакцията на ТОПактуално.ком получихме писмо от г-н Красимир Стоянов.

Г-н Стоянов ни написа, че преди три години останал без работа. Започнал да търси и все не можел да намери.

Един ден, толкова нещастен влязъл в църквата да се помоли. Както сам споделя не бил религиозен. Освен най-големите празници, не се интересувал от светците.

Когато влязъл в църквата, там била изложена иконата на светец. Имало опашка от хора. Попитал една жена какъв празник е. Тя му казала, че е денят на Свети Спиридон. Датата била 12 декември.Красимир Стоянов изгледал жената така, сякаш му говорела на китайски. Тя разбрала, че той не знае кой е Свети Спиридон. Казала му с няколко думи. И го накарала да потърси житието на светеца. Препоръчала му да намери и молитвата, която много помага.

Това е вълшебната молитва към Свети Спиридон

Г-н Стоянов благодарил за съветите. Запалил свещичка и се прибрал вкъщи. Намерил в интернет информация за Свети Спиридон. Открил и молитвата. Започнал да я чете в началото само един път дневно. След няколко дни започнал да я казва сутрин и вечер.

Докато пазарувал в хранителната верига, Красимир Стоянов срещнал свой познат. Оказало се, че във фирмата на негов приятел търсят сериозен човек. Красимир започнал работа от началото на следващата седмица.

Понеже бил много упорит и отговорен в работата си, два месеца по-късно го назначили на управленска позиция.

Г-н Стоянов е 100% убеден, че заслугата е изцяло на Свети Спиридон. В знак на благодарност, започнал да раздава курбан (храна) за здраве на 12 декември.

Споделя своята лична история с всички вас, за да можете да търсите помощта и на Свети Спиридон Чудотворец, когато сте изпаднали в беда.

Сърдечно благодарим на Красимир Стоянов, че сподели тази толкова важна и полезна информация с нас!

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.