Днешното пълнолуние ще преобърне живота на тези зодии

0
824

Последното пълнолуние за тази година ще се отрази доста тежко на три зодии

 

зодии
Последното пълнолуние за тази година ще се отрази доста тежко на три зодии

Астролозите прогнозират, че днешното пълнолуние ще преобърне живота на тези зодии.

Едва ли има човек, който да не е наясно с факта, че фазите на Луната оказват влияние не само на природните явления като приливите и отливите, а и на живота ни в астрологичен аспект. Пълнолунията са от огромно значение в астрологията, тъй като това е периодът, в който влиянието им е най-осезаемо.

Драматичната фаза на Луната този път е белязана от изненадващ край, промени и откровения. Без значение какво се случва около вас, емоционалните приливи са склонни да ви насочат в друга посока.

Последното пълнолуние за тази година ще се отрази доста тежко на три зодии. Периодът ще засегне някои чувствителни аспекти от живота ви, ако имате скрити тайни, които се нуждаят от прочистване, пълнолунието със сигурност ще хвърли ярка светлина върху вас.



Ето върху кои зодии ще се отрази най-силно пълнолунието:

Рак
За да оцелеете, ще е нужно да загърбите раните си и да потиснете силните си чувства. Истина е, че е трудно да се признае, когато нещата не са наред. Не игнорирайте вътрешния си глас, тъй като в противен случай нещата ще се влошават още повече и ще се чувствате все по-пренебрегнати. Вслушайте се в гласа на интуицията си и няма да сгрешите. Вие знаете много повече отколкото предполагате и има страшно много въпроси, на които знаете отговорите. Само сърцето ви може да ви разкрие правилния път.

Намирате се в края на много важен за вас период

Скорпион
Ако сте се вкопчили в миналото си със зъби и нокти и не спирате да го романтизирате, запитайте се защо сте толкова привързани към него. Наистина ли вярвате, че преди нещата в живота ви са били много по-добре? Наистина ли искате да се върнете назад във времето и да изживеете всичко това отново? Е, тук е моментът да ви кажем, че се намирате в края на изключително важен за вас период. Това означава, че е нужно да забравите за всичко онова, което в миналото е означавало много за вас. Това време е отминало, затова сложете край на нещата, които са се случили тогава и поставете ново начало. Помислете за всичко онова, което ще очаквате с нетърпение да се случи, след като загърбите миналото си.

Риби
Малцина са хората, които знаят в действителност какво се случва в живота ви. Все пак имате право на неприкосновеност и е добре да вземете решение за някои неща, без намесата на околните. Какво ви е нужно, за да се чувствате сигурни и защитени? Ще се преуморите, ако не си вземете почивка, преди да продължите напред. Приемете идеята, че просто тръгвате по различен път и не се съпротивлявайте, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.