Гал Сасон направи прогноза за 2020 година

0
1224

Топ астрологът Гал Сасон направи своята кратка насочваща прогноза за 2020 година, докато гостува при Сашо и Деси в БТВ

Гал Сасон направи кратка прогноза за 2020 г.

Гал Сасон представи своята нова книга, посветена на 2020 година. Тя вече се намира в книжарниците. Можете да си я купите или да я вземете от библиотеките.

Годината 2020 ще бъде интересна. От една страна първият сбор на числата е 22. Числото 22 е специално. В Кабала и в нумерологията то не се редуцира. Числото 22 е носител на новото, прогресивното и революционното.

Но ако все пак бъдат събрани 2+2, сборът е 4. Четворката е кармично число. Тя се получава при редуциране на 13 и на 31. Другото кармично число е 8. То се образува от 17 и от 26.

В източната астрология числото 4 е символ на смъртта. Затова там изпитват огромен страх от него. На масата не се слагат 4 стола и 4 прибора, за да се избегне неговото негативно влияние.Но смъртта не винаги трябва да се възприема в директния смисъл на физическо умиране. Смъртта може да се тълкува като умиране на стари навици и разбирания. На стари предразсъдъци и догми.

И точно в това се крие най-истинският смисъл на 2020 година. Тя ще постави началото на новото време. За това ново време се говори много отдавна.

Новата книга на Гал Сасон

Новото време ще донесе нови разбирания на хората за смисъла на живота. Постепенно материализмът ще започне да отстъпва място на духовността. За тези неща е говорила Слава Севрюкова през 1990 г.

Духовността ще върви паралелно с новите открития в науката. Когато се говори, че душата на човека е безсмъртна, ще има модерна технология, която ще покаже, че това наистина е така. До сега хората вярваха сляпо в написаното в Библията или използваха медиуми, за да говорят с починалите си близки.

2020 е годината на Металния плъх или по-точно на Белия метален плъх. Той се случва веднъж на 60 години. Носител на богатство и на просперитет. Затова в Китай майките гледат да родят своите бебета в такава година, за да бъдат сигурни, че децата им ще постигнат огромни успехи.

Лунните затъмнения ще бъдат силни и осезаеми. Първото ще бъде на 26 декември. На 10 януари, на 4 юни, на 21 юни, на 4 юли, на 29 ноември.  Последното за годината ще бъде на 14 декември.

През 2020 г. Юпитер навлиза в Козирог. Но и Сатурн навлиза в Козирог също. Годината ще бъде добра за родените в Козирог. България е под знака на Козирог. Затова годината ще бъде  добра и за страната.

През 2020 година отново ще имаме Ретрограден Меркурий. През такъв период се случват редица засечки. Затова не е добре да бъдат подписване важни документи. Да не се стартира нов бизнес. Да не се правят планове за бъдещето.

Датите са от 16 февруари до 10 март; от 17 юни до 12 юли; от 13 октомври до 3 ноември.

Да не забравим, че 2020 г. е високосна. В зодия Риби ще имаме още един ден (29 февруари). Гал Сасон препоръчва на този ден хората да медитират. Да си представят какво искат от живота. Неща, които ще се сбъдват и реализират през следващите 4 години. Докато медитирате и визуализирате е добре да бъдете до вода или във вода. Знакът Риби е воден.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.