Зор Алеф говори за духовния свят в Отвъдното и за човешката душа

0
945
Всеки се интересува какво представлява духовният свят извън нашия физически в Отвъдното. Зор Алеф разкрива тайната му пред Portal12.bg – Портал 12
Зор Алеф говори за духовния свят в Отвъдното

Зор Алеф е езотерик и писател. Неговата майка е българка и е лечител. Тя въвежда думата биоцелител, която замества екстрасенс.

Човешкият организъм е изграден около 80% от вода. Всяка клетка е изградена около 80% от вода. Останалите проценти са тъкани. Човешкият дух е изграден от свещен огън. Терминът огън е бил използван още от древните египтяни. На древен юдейски се нарича „огънят на яшин Яхве“.

Този божествен огън не е материален като земния огън, но той стои в основата на земния огън. Духовният огън представлява сгъстени и силно концентрирани духовни трептения.

Зол Алеф дава следния пример. Когато вземете лупа и в нея се съберат слънчевите лъчи, те предизвикват запалване ако попаднат върху запалим предмет. По същия начин духовният огън живее във всеки от нас. Колкото един човек е по-духовно жив, толкова по-силен е неговият духовен огън.



Богомилското учение почива върху истински мистични учения. Най-близо до богомилите са били древните есеи. Иисус Христос и неговото учение са произлезли точно от есеите.

В ритуалите са заложени сутринна, обедна и вечерна молитва. Измиване с вода, потапяне във вода. Братски трапези и живот в духовна общност. Неприязън към войната и произвеждането на оръжие. Мирен труд. Любов и разбирателство между членовете в общността.

Всеки човек има душа и дух, заедно с физическото тяло. По същия начин всяка планета има тяло, душа и дух. Колкото по-голямо и по-ярко е небесното тяло, толкова по-голяма е неговата духовна сила. Слънцето се разглежда и като духовно същество.

Пентаграмът изобразява йерархията на елементите, според тяхната плътност. Най-високо е етерът. След това е огънят, въздухът, водата и земята. Зад всеки елемент стои неговата астрална природа. Зад водата стоят небесните води, както са ги наричали древните египтяни. Зад огъня стои свещеният огън. Зад етера стои Божественият дух.

Изключително важно е човек да се моли. Бързината, с която идва от Небето отговорът на молитвите е различен. Той зависи от пламенността, с която човек се моли. От неговата степен на духовен напредък и еволюция. За съжаление има хора, които не получават скоростен отговор от Небето, поради тези причини. Тогава те изпадат в отчаяние и започват да търсят помощ от тъмните сили. И след това си навличат много сериозни проблеми.

Бъдещето на човечеството наистина ще бъде светло. Това може да стане след 5000 години. По-рано или по-късно. Но в крайна сметка човеците ще еволюират толкова много, че в един момент те ще достигнат до своята истинска духовна същност.

Още изключително полезни и важни факти ще научите от видеото долу.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.