Седмичният хороскоп на Алена за периода 16-22 декември 2019 г. (I част) – един въпрос няма да ви дава мира

0
505

Ще започнете седмицата позитивно и в добро настроение

 

Алена
Ще започнете седмицата позитивно и в добро настроение

Седмичният хороскоп на топ астроложката Алена за периода 16-22 декември 2019 г., ще ви помогне да се ориентирате как ще протече седмицата.

Ето какво се задава за всеки зодиакален знак според седмичния хороскоп на Алена за периода 16-22 декември:

Овен
Периодът се очертава като доста интересен за вас. Трудно ще успявате да се задържите за дълго време на едно място. Социалният ви живот ще е повече от активен. Ще се срещате с доста хора и няма да можете да се оплачете от липсата на възможности за общуване. За да се справите максимално добре с динамичното ежедневие през периода 16-22 декември 2019 година, е нужно да бъдете по-адаптивни към обстоятелствата. Ако успеете да се нагодите правилно към задаващите се промени, то периодът може да бъде повече от добър за вас.

Не се притеснявайте, не е задължително да става въпрос за проблем

Телец
Според топ астроложката Алена, представителите на зодия Телец ще посветят голяма част от седемдневието на размисли по въпрос, който вече владее мислите им. Тук е мястото да отбележим, че далеч не е задължително да става въпрос за проблем, който да трябва да разрешавате. Може да ви е осенила интересна идея или пък да обмисляте ново начинание, на което смятате да се посветите занапред… Добре е да знаете, че върху каквото и да съсредоточите мислите си, шансът да намерите начин да го реализирате, е доста голям.



Близнаци
За вас, Близнаци, периодът ще стартира с добро настроение и позитивна нагласа. Каквото и да се случва в настоящето ви, то ще отстъпи на втори план. Бъдещето ще е това, което ще владее мислите ви. Сякаш в него ще виждате много повече възможности, отколкото проблеми и рискови ситуации. Ще се радвате на силна интуиция през седемдневието и сякаш инстинктивно ще сте наясно какво да кажете, за да излезете от всяка една неприятна ситуация около вас. Това ще ви помогне да постъпите правилно и да си дадете сметка по кой път е най-добре да поемете, пише zajenata.bg.

Е, след като вече знаете какво вещае хороскопът на Алена за периода 16-22 декември, ще ви е доста по-лесно. Ще сте наясно от какво да се пазите и на какво да наблегнете. Имайте предвид, че почти всичко и то до голяма степен зависи от вашите реакции и решения. Не действайте прибързано, за да не съжалявате на по-късен етап. Излишно е да споменаваме, че необмислените действия винаги излизат доста солено.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.