Седмичният хороскоп на Алена за периода 16-22 декември 2019 г. (II част) – сега е вашият шанс

0
520

Не се стеснявайте и демонстрирайте открито амбициите си

 

Алена
Не се стеснявайте и демонстрирайте открито амбициите си

Седмичният хороскоп на топ астроложката Алена за периода 16-22 декември 2019 г. ще ви насочи от какво да се пазите и на какво да наблегнете.

Какво вещае седмичният хороскоп на Алена за периода 16-22 декември 2019 г., можете да научите в следващите редове:

Рак
Хороскопът на Алена вещае, че не е изключено седемдневието да ви изправи пред предизвикателство. Ще е необходимо да проявите повече гъвкавост, за да успеете да се адаптирате към изискванията на средата. Ще са ви нужни доста усилия, за да осъзнаете нова информация, която вероятно ще научите съвсем изненадващо. По всяка вероятност седмицата ще ви е доста динамична – ще тичате напред-назад в желанието си да свършите повече задачи. Това донякъде ще е излишно, тъй като, виждайки, че се справяте успешно с поставените ви задачи, шефовете ще ви натоварят с още. Не си мислете, че щом свършите със задачите, ще ви възнаградят с почивка. Фактът, че ще сте в постоянно движение, ще направи дните ви значително по-интересни от обичайното.

Крайно време е да се погрижите за себе си

Лъв
Не хранете големи надежди, че ще успеете да свършите кой знае какво през следващите дни. Въпреки, че ще положите неимоверни усилия, ще ударите на камък. И за да е пълна каръщината ви, дори и срещите ви ще се провалят една след друга. Едва към средата на седемдневието ще имате възможността да се заемете по-активно с работните ви задачи. Ще можете да планирате и новите си начинания. Опитайте се да я карате по-лежерно и да не се преуморявате, защото вие и без това сте свършили твърде много до момента. опитайте се да се погрижите за себе си. Например една приятна разходка би ви се отразила доста добре.



Дева
За вас периодът 16-22 декември 2019 г., ще стартира много добре, особено когато става въпрос за постиженията ви на професионалното поприще. Ще получите невероятна възможност за изява. Усилията, които ще положите, ще допринесат до голяма степен за авторитета и репутацията на фирмата или организацията, за която работите. Не е нужно да проявявате прекомерна скромност. Напротив, опитайте се да демонстрирате съвсем открито амбициите си и няма да съжалявате. Имайте предвид, че точно това е вашият шанс да ви забележат и да постигнете добрите резултати, за които си мечтаете от доста време, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.