Седмичният хороскоп на Алена за периода 16-22 декември 2019 г. (III част) – за някои от вас периодът ще бъде повече от интересен и вълнуващ

0
636

Възползвайте се от възможността да се насладите на спокойствието

 

Алена
Възползвайте се от възможността да се насладите на спокойствието

Научете какви изненади ще ви поднесе новата седмица, както и от какво трябва да се пазите според седмичния хороскоп на топ астроложката Алена за периода 16-22 декември 2019 г.

Ето какво вещае седмичният хороскоп на астроложката Алена за периода 16-22 декември 2019 г.:

Везни
След активната ви дейност, ще имате възможността да се насладите на малко спокойствие. Нервните ситуации, които преживяхте в предходния период, вече са зад гърба ви. Ако успеете да погледнете философски на всички събития, които се случват в живота ви, може би ще успеете да се издигнете над проблемите. Това ще ви помогне до голяма степен, така че се опитайте да го направите за себе си. През първите два дни от седемдневието, погледът ви ще е насочен изцяло към бъдещето. Ще успеете да си изградите значително по-ясна представа за това, което ви предстои. Най-после ще изпитате желание да планирате начинанията си.

Най-добре ще се почувствате, ако успеете да се порадвате на благата, които ви предлага животът

Скорпион
Предвид наближаващите празници, у вас ще надделее желанието да се отдадете на забавления. Топ астроложката Алена вещае, че ще се чувствате най-добре, ако успеете да се порадвате на благата, които ви предоставя животът и да се отпуснете в приятна компания. Удовлетворете тези си желания по начин, който смятате за най-добър. Можете например да се насладите на спокойни приятелски събирания или пък на шумни компании и фирмени партита. Изборът е изцяло ваш. През следващите дни водещата мисъл в главата ви ще е как да направите добро впечатление на хората около вас.



Стрелец
Дните от седемдневието се очертават като изключително интересни и вълнуващи за представителите на зодия Стрелец, вещае топ астроложката Алена. Разбира се не е изключено да се натъкнете и на някои затруднения, които ще бъдат свързани основно с отношенията ви с друг човек. По всяка вероятност през периода ще получите информация, която ще представлява голям интерес за вас и определено ще ви е от полза. Съществува вероятност (макар и малка) именно вие да сте вестителят на новините. Ще бъдете застигнати от огромно желание да общувате. Като никога (вероятно повлияни от предстоящите празници, свързани със семейството) ще пожелаете да споделите и обсъдите с околните това, което ви интересува. Обикновено се затваряте в себе си и оставате насаме с мислите си. Това кара близките около вас хора да се чувстват ненужни, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.