Шеф Петров измисли нова история: Аспарух бил княз!

0
287

Шеф Петров показа “завидни” знания по история, които разтърсиха обществеността. Готвачът реши да се покаже като самоук, но по-скоро разсмя мнозина!

Публикацията и коментарите към нея на шеф Петров във Фейсбук снощи буквално остави историците без ума и дума. Риалити звездата си измисли нова история, подкрепена без нито един факт.

шеф Петров
Шеф Петров измисли нова история

За готвача създателят на българската държава Аспарух е княз, а не хан (кан), както го водят официално в родните извори.

“Княз Аспарух знаем от къде е започнал минавайки Дунав! Въпроса е, Лаура Кьовеши от къде ще започне… скоро 😉 Аспаруховите Българи не са Мит!” – написа шеф Петров в социалната мрежа, макар и с доста грешки от всякакъв вид.

Коментарите след това заваляха, което даде повод на кулинарният майстор да опита да се аргументира, въпреки че това изглежда като мисия невъзможна.“За някои е Хан…но повечето от тях вече си отидоха заедно с татарският ни произход, с докторатите и никой не ги помни! Слуги на Кремъл с начало 13-14 век

“Хан” не съществува, това е конспирация родена в Кремъл с цел кражбата на История!

Важното е че ХАН е използвано за да ни объркат с Хазари и Татари и тн. Просто “хан” не съществува в Дуло и никога не е Съществувало дори и в Египет” – пише Петров, убеден в правотата си, макар специалистите по история да твърдят друго.

Както се вижда, освен от готварство, шеф Петров разбира и от история. Той е толкова добър в измислянето й, че чак е странно защо не е станал шоумен по история.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.