Ръкостискането ги издава: Ето какви са мъжете в кревата по този показател!

0
298

Ръкостискането определя какъв е мъжът в леглото

Ръкостискането издава мъжете, сн. Фейсбук

По ръкостискането може да се познае какъв е мъжът в кревата. За това какъв е под завивките зависи от силата на ръкостискането.

Колкото по-силно е то, толкова по-добре той се представя в кревата.

Дамите могат да познаят дали един мачо е „жребец” в леглото, няма нужда да се интересуват от размера на половия му орган.

Необходимо е само и единствено да усетят какво е ръкостискането им, за да разгадаят какви са и креватните му умения, пише в. „Дейли стар”.



Колкото по-силно е ръкостискането на мъжа, толкова по-задоволително е неговото представяне в леглото, твърди изследване на учени от Джеонамския национален университет.

В експеримента са участвали 1171 мъже, чието ръкостискане е отчетено с механичен динамометър, предава БТА.

Изследователите са установили, че ако силата на ръкостискане се увеличи само с пет килограма, това гарантира 18 процентово понижение риска от импотентност или проблем с ерекцията.

По-вялото ръкостискане разкрива и по-ниски нива на хормона тестостерон. Това влияе също на мускелната маса, такаи върху мъжката потентност.

Партньори с по-силен захват са по-склонни по-бързо да си намерят брачна половинка.

Мъжете с по-слабо ръкостискане са с по-ненадеждно здраве, по-често остават ергени и по-често имат нужда от чужда покрепа, е обяснението на специалистите.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.