Христина Котларска разкрива новата 5D реалност на живота

0
736

Христина Котларска и нейният гост в „Без формат“ дават изключително полезна информация за 3D и 5D реалностите на живота

Христина Котларска

От гръцки астрология означава „слово на звездите“. Астрологията дава информация от къде идваме, къде сме в момента и на къде отиваме.

Топ астрологът Хули Леонис обяснява, че 3D и 5D са енергийна реалност, в която ние продължаваме да живеем.

Светът излиза от 3D и вече е навлязъл в 5D. Но все още има хора, които живеят в  3D реалността. Докато други са преминали в по-високото ниво на 5D реалността.

В реалност 3D светът живее в нормите и стандартите, които вече са приети за правилни. Образование, работа до пенсия, едно или две деца, един брак. Баби, които ще бавят внуците. И какво ще кажат другите. В този модел не се отчитат нито емоциите, нито енергийното развитие.



Старите хора се гордеят, че техният брак е оцелял 50 години. Приема се, че след определена възраст хората трябва да боледуват, защото вече са възрастни.

В 3D няма емоции и свободен избор, а сляпо следване на установения модел.

В 5D модела човек осъзнава, че има много възможности. Но първо всеки трябва да се откъсне от колективната рамка. Тогава се появява страхът, че този човек не е като другите. Това означава, че околните ще го отхвърлят и той ще остане сам. Поради тази причина много хора се отказват от себе си и от своите потребности. Предпочитат да се върнат в сигурността на 3D модела.

Блокажите пречат на хората да вървят напред. Блокажите са свързани с различни тайни и проблеми в родовата система. Лечението на душата протича на два етапа. Първо трябва да има осъзнаване, а след това приемане. Звучи лесно, но на практика е изключително трудно. Хората трудно осъзнават. Понякога е необходимо много време. Но когато се премине през тези два етапа, нещата се подреждат, казва Хули Леонис.

В 3D модела всичко е насочено към избягване на самотата, а не към любовта, както е в 5D. Отглеждай деца, за да не си сам на стари години. Намери си партньор за старините.

Още изключително полезни факти ще научите от видеото долу от въпросите на Христина Котларска и от отговорите на астролога Хули Леонис.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.