Сложете задължително тези неща на трапезата си на Нова година, за да се радвате на богатство и просперитет (I част)

0
309

Не пренебрегвайте съветите на астролозите

 

нова година
Не пренебрегвайте съветите на астролозите

Нова година е след броени дни и в този ред на мисли е добре да сте наясно с основните компоненти, които трябва да присъстват на трапезата ви, за да се радвате на богатство и просперитет в Годината на металния плъх.

Несъмнено всяка Нова година поставя ново начало за всички нас или поне така си обещаваме в края на старата. Неизбежно в края на настоящата година се връщаме назад, за да направим равносметка на изтичащите 365 дни, правейки планове за по-добър живот и задавайки си въпроса какво ли ни е подготвила новата година.

Вероятно вече сте наясно, че 2020 година ще премине под знака на Металния плъх според китайския календар. Освен това тя е и високосна. Едва ли има някой, който да не е наясно с факта, че през високосна година, трябва да замени златните си бижута със сребърни такива.

Наясно ли сте обаче какви ястия трябва да присъстват на трапезата ви на Нова година, за да ви донесе Годината на металния плъх богатство и просперитет?
В следващите редове ще ви разкрием какво трябва да сложите задължително на трапезата, с която ще посрещнете 2020 година, за да привлечете на ваша страна щастието, парите и късмета в живота си.



След броени дни навлизаме в Годината на металния плъх

Ето кои ястия трябва да присъстват на трапезата ви на Нова година:

Зърнени храни
При все, че зърнените храни са необичайни за празничната трапеза, този път те са задължителен компонент, тъй като плъхът ще ги одобри. Няма да сгрешите, ако направите един пилаф с пилешко или пуешко месо за основно ястие. За онези от вас, които не обичат месо, пилафът може да е с боб или зеленчуци. Можете спокойно да експериментирате с подправките, но в никакъв случай не прекалявайте. Колкото по-опростена е храната, толкова по-добре.

Боб
Несъмнени нито един гризач не би отказал боб. Поради тази причина е добре на трапезата ви на Нова година да присъстват боб, грах, нахут или др. подобни. Така например бихте могли да си направите бобена салата или пък салата с нахут. За втората, ви е нужна 1 ч.ч. сварен нахут, 2 пресни краставици, малко маруля,200 гр. чери домати, 3 скилидки чесън, кориандър, смлян черен пипер, сол, зехтин и дресинг. Нарежете краставицата и чери доматите, накъсайте марулята с листа, добавете нахута и овкусете. Намачкайте чесъна и го добавете към зехтина, пипера и останалите подправки. С получения дресинг залейте салатата. Нямаме никакво съмнение, че в съвсем скоро време ще я повторите отново, тъй като е лесна за приготвяне, а в същото време, е изключително вкусна, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.