Седмичен хороскоп 23-29 декември 2019 година (I част) – не си позволявайте да пилеете времето с лека ръка, защото ще съжалявате

0
368

Не си позволявайте да изпаднете в меланхолия

 

седмичен хороскоп
Не си позволявайте да изпаднете в меланхолия

В случай, че изгаряте от нетърпение да научите какво ви очаква през последната седмица от 2019 година, то можете да го направите в следващите редове от точния седмичен хороскоп.

Ето какво вещае точния седмичен хороскоп за всеки един зодиакален знак:

Овен
През периода 23-29 декември, събитията ще изискват от вас да гледате по-философски на нещата. Не е изключено да изпаднете в ситуация, в която да ви е необходима повече информация. През периода несъмнено ще е от огромна важност да акумулирате колкото е възможно повече информация за всички онези сфери от живота, които ще са ви необходими. Ангажиментите ви няма да са никак малко, а и срещите с клиенти или партньори ще напрегнат допълнително обстановката. Въпреки наближаващите празнични дни, седмицата ще изисква от вас да проявите повече отговорност по отношение на поетите обещания и задължения.
Що се отнася до любовния ви живот – той ще е точно толкова емоционален, колкото му позволите да бъде. Не се опитвайте да контролирате отношенията с партньора си, тъй като може да доведе до дрязги.

От огромна важност за вас е да постигнете баланс между положителните и отрицателните емоции в живота ви

Телец
Съветът на вашия седмичен хороскоп е да избягвате ситуациите, които биха могли да предизвикат здравословен проблем или да усложнят допълнително възникнал вече такъв. Здравето ви определено ще е ваш приоритет през този период, но няма да ди позволите това да е за сметка на други хора. За вас е от изключителна важност да постигнете баланс между положителните и отрицателните емоции в живота си, давайки превес на първите разбира се. Събитията през тази седмица и тяхното развитие ще зависят до голяма степен от емоционалното и психическото ви състояние. Ако осъзнаете този факт и се съобразите с него, периодът ще е много специален за вас и ще е изпълнен с незабравими изживявания. Вярвайте в хубавите неща в живота ви, малки чудеса се случват всеки ден, стига да успеете да ги забележите. Комуникацията ви с представители на зодиите Везни, Водолей и Близнаци, ще ви заредят с положителни емоции.



Близнаци
Въпреки празничната еуфория, на вас ви предстои да поемете ангажимент за изключително отговорна работа или пък да вземете много важни решения. В никакъв случай не можете да си позволите да пропилеете периода с лека ръка. Опитайте се да планирате нещата по възможно най-добрия начин, концентрирайки се върху изпълнението им. Не отлагайте! Всеки ден ще ви носи нови задачи, а отлагането им ще ви натовари твърде много. Няма да ви липсват моменти на потиснатост или тъга – за едни това състояние може да е необяснимо, а други от вас да имат конкретна причина за него. Колкото по-бързо излезете от това състояние, толкова по-добре, за да може да продължите с постигането на важни за вас резултати. Във ваши ръце е изборът на кое ще дадете превес – меланхолията или вярата в бъдещето, пише chernomore.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.