Седмичен хороскоп 23-29 декември 2019 година (II част) – за някои от вас седмицата ще е повече от динамична

0
363

Важно е да подходите реалистично към финансите си, за да не изпаднете в затруднение след празниците

От точния седмичен хороскоп ще научите какво ви очаква в последната седмица от 2019 година.

Ето какво вещае точният седмичен хороскоп за всеки един от зодиакалните знаци:

Рак
За съжаление през настоящия период не само ще ви е изключително трудно да планирате, а и да контролирате събитията около вас. По-скоро ще ви се наложи да следвате решенията или действията на останалите членове от семейството ви, колеги или приятели, а не да заемате лидерска позиция. Добрата страна на създалата се ситуация е, че ще имате възможността да отделите повече време за себе си. Можете да си отдъхнете като се откажете доброволно от отговорностите, които сте поели по-рано. Това далеч не означава, че можете да се отдадете на мързел, оставяйки всичко в ръцете на партньора си. Сякаш не стига всичко останало, ами ви очаква и неприятно събитие. То може да е от емоционален или материален характер. Трудно е да се каже доколко ще ви засегне лично. Събитието може да е в роднинския ви кръг, в дома ви или у хора, които познавате. По отношение на финансите, е нужен по-реалистичен подход, за да не изпаднете в затруднение след празниците. Има вероятност да не получите парите, които очаквате от дълго време.

Щеу имате важно събитие (ангажимент), свързани с млад мъж

Лъв
Преобладаващата ви част от свободното време ще ангажирате с различни приятни занимания или задължения в дома ви, които са ваша отговорност. Вие самите ще сте щастливи от факта, че сте у дома и се наслаждавате на комфорта, който сте създали през годината. През периода ще имате важно събитие или ангажимент, свързан с момче или млад мъж като например раждане на дете, рожден ден, годеж, сватба и др.
Освен това чрез разговор или конкретни действия ще се опитате да помогнете на мъж, който се намира в затруднени положение.
През периода ваш приоритет ще бъдат семейството и семейните ви отношения. Вие самите имате емоционална нужда да заздравите отношенията с близките си хора. Седмицата ще е благоприятна за организиране на различни семейни събирания.



Дева
За вас, Деви, седмицата ще е доста динамична и ще имате повече срещи от обичайните. Ще се срещнете с хора от най-различни краища и по различни поводи. Като цяло тези срещи ще са предварително планирани, така че едва ли ще възникнат изненади. Има вероятност да се срещнете с дете, което ще предизвика изключително силни емоции у вас. От особена важност ще са срещите и разговорите с хората, родени под знака на Рак, Скорпион или Риби. Именно те до голяма степен ще определят плановете ви, към чиято реализация се стремите още от началото на годината, пише chernomore.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.