Седмичен хороскоп 23-29 декември 2019 година (IV част) – съществува огромен риск за някои от вас

0
372

Не е изключено да вземете грешни решения

 

седмичен хороскоп
Не е изключено да вземете грешни решения

В следващите редове ще научите какво вещае точният седмичен хороскоп за последната седмица от 2019 година – 23-29 декември.

Ето какво казва точният седмичен хороскоп за вашата зодия.

Козирог
През седмицата нещата ще се случват значително по-бавно, отколкото на вас ви се иска, което може да ви изнерви до известна степен или пък още по-зле – да ви доведе до депресия.
Колкото и да не обичате неяснотите, е добре да се подготвите, че през това седемдневие такива ще има в изобилие. Не се опитвайте да променяте нещата, за които нямате подкрепата на околните. Има голям риск да вземете погрешни решения или пък да извършите прибързани действия, които ще създадат доста неприятен хаос в живота ви. Сега е моментът да покажете, че можете да сте търпеливи и да изживеете събитията такива, каквито ви ги поднася животът.
Вярвайте повече в съдбата си и на хората около вас. Съхранете енергията и емоциите си за по-важни времена, които предстоят през 2020 година. Онези от вас, които преживеят някаква загуба през периода 23-29 декември, няма да са изненадани. Това се дължи на факта, че тя е в резултат на действие или решение, което сте взели преди време.

Не се опитвайте да показвате колко сте умни или успели в живота

Водолей
През седемдневието ще е нужно да наложите огромен самоконтрол върху емоциите и думите, които ще кажете на хората, с които ви предстои спор или конфликт. Периодът ще изисква повече мъдрост в действията ви спрямо хора, които са на по-ниско интелектуално ниво на развитие от вас. Не се опитвайте да показвате колко сте умни или успели в живота. Просто бъдете естествени и се опитайте да разберете чувствата и нуждите на останалите.
Имайте предвид, че периодът няма да толерира каквито и да било прояви на измама, лъжа, неискреност и манипулативност, без значение дали те са от ваша страна или са отправени към вас. Бъдете тактични в отношенията си с дамите. Това важи с огромна сила за случаите, в които знаете, че дамата срещу вас е с труден и избухлив характер, а на всичкото отгоре е и злопаметна. Периодът ще е изключително сложен и непредсказуем за младите дами родени под този знак.



Риби
Не е изключено покрай комуникацията ви за празника с роднини и приятели отдалеч да научите за неприятни събития, случили се през годината, които сте пропуснали. Тези преживявания, както и други събития, ще са причина за дълги телефонни разговори.
Ще сте склонни често да изпадате в паника или стрес поради различните напрегнати ситуации, в които ще попадате. Нервността ви може да създаде напрежение и у хората от ежедневието ви. Опитайте се да останете спокойни и да избягвате състоянията на страх и безпокойство. Определено ще имате за какво да се зарадвате и с какво да запомните тези седем дни. Специални емоции и преживявания ще ви донесе среща или събитие в живота на човек от зодия Овен, Лъв или Стрелец, пише chernomore.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.