Най-голямото щастие споходи Маги и Кремена Халваджиян отново

0
797

Маги  Халваджиян и Бебо се похвалиха в социалните мрежи. Дядо Коледа дари цялото семейство с най-прекрасния подарък на света

Маги и Кремена Халваджиян станаха баба и дядо за втори път. Имат си малка внучка

Александра Енева роди втори член на семейство Халваджиян. Този път бебокът е момиченце.

Затова радостта на мъжката част от фамилията е толкова голяма.

Дядо Маги каза, че това е истински подарък от Бога за Коледа.

Все още не са споменали как ще се казва малката кукла. Но се появи на белия свят без проблеми. При това със съвършени мерки за едно бебе – 50 см дължина и тегло 3300.



През юли Кремена Халваджиян отпразнува своя 50-годишен юбилей. Тогава сподели, че е получила най-големия подарък. Предстои й да стане баба за втори път.

Но и бебето знаеше кога да се появи. То изчака неговите баба и дядо да приключат формата „Маскираният певец“. Маги и Кремена Халваджиян бяха основните организатори на шоуто.

Маги беше сценарист, а Кремена направи костюмите на всички участници.

Докато приключат отделните части, сем. Халваджиян беше изключително натоварено. Сега покрай празниците ще имат малко спокойствие да се радват и на своята малка внучка.

Освен с „Маскираният певец„, двамата бяха ангажирани и със сериала по Нова ТВ „Пътя на честта“.

Наред с декорите, които отново са дело на Кремена, тя се изяви и като музикант. По образование Кремена Халваджиян е виолончелист. Свирила е в оркестъра на операта, докато нейният баща бил диригент. След като той починал, тя изоставя свиренето.

Маги подтикнал своята съпруга да изсвири мелодията, за да прецени дали звучи добре. Тя толкова се вдъхновила, че участва в изпълнението.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.