Седмичен хороскоп 30 декември 2019 – 5 януари 2020 (I част) – лоши новини за някои от вас

0
525

Ще разберете, че напразно сте се съмнявали в чувствата или плановете на половинката ви

 

седмичен хороскоп
Ще разберете, че напразно сте се съмнявали в чувствата или плановете на половинката ви

Ако искате да научите какво вещаят звездите за последните два дни от 2019 година и първите 5 дни от 2020 година, можете да го научите от точния седмичен хороскоп.

Ето какво вещае точният седмичен хороскоп за всяка една от зодиите:

Овен
От огромно значение за хората, родени под огнения знак Овен, ще е да покажат любовта и уважението към любимите си хора. Седмицата ще е изключително важна за развитието на любовните ви отношения. Това важи с огромна сила за онези от вас, които имат до себе си партньор, когото биха искали да запазят и за в бъдеще.
През седемдневието ще имате доста събирания със стари приятели, а и няма да сте лишени от възможността да създадете нови познанства. Времето е благоприятно за зачеване на дете.

За съжаление имаме и лоша новина за над – ще ви натъжи неприятна случка с жена, която вероятно живее в същото населено място като вас.
Звездите предупреждават дамите да бъдат изключително внимателни с харчовете, за да не се стигне до кризисна ситуация в семейния бюджет.



Мнозина от вас ще научат, че напразно са се съмнявали в чувствата или плановете на половинката си. Развитието на събитията ще ви покаже безкомпромисно допуснатите от вас грешки. Вие обаче нито ще се притесните, нито ще поискате извинение за действията си. Предстои ви вземане на важно решение, свързана с ваша близка.

За съжаление има голям риск от възникването на неприятна ситуация

Телец
Вас ви очаква изненадващо събитие, свързано с мъж, който по всяка вероятност е от роднинския ви кръг. Не е изключено да възникне неочакван повод за събиране, гости или среща. За съжаление има голям риск от възникването на неприятна ситуация, свързана с човек, с когото имате делови отношения.

На представителите на силния пол ще им се наложи да разрешават проблем, свързан с документ на бързи обороти. Задават се добри новини за финансовите ви дела. През седемдневието ще получите пари или важна за вас информация от човек от зодия Козирог, Дева или Телец. Що се отнася до новите познанства с хора от зодиите Рак, Скорпион или Риби, те тепърва ще ви носят ползи, вещае точният седмичен хороскоп.

Близнаци
Има голяма вероятност да се сблъскате със затруднения, свързани с работните ви планове, засягащи друг град или държава.
Няма да липсват затруднения и на онези от вас, които се занимават с транспорт, комуникация, логистика, интернет и др.

Напрежението, което ще възникне през седмицата ще е свързано с вещи или техника в дома ви, или пък имот, за който носите отговорност.
Повече отговорности и задължения ще имате в материален и имуществен план през периода.
Разбира се има и добри новини и те са свързани с финансите ви. Тази сфера на живота ви може да бъде докосната от различни форми на късмет. Не бива обаче да ги търсите или пък да ги провокирате сами, пише chernomore.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.