Седмичен хороскоп 30 декември 2019 – 5 януари 2020 (II част) – предстои ви безпокойство, свързано с…

0
357

Бъдете особено внимателни по отношение на финансите си

 

седмичен хороскоп
Бъдете особено внимателни по отношение на финансите си

След като вече ви запознахме какво вещае точният седмичен хороскоп за първите три знака от зодиака, следва да ви разкрием какво да очакват и следващите три зодии.

Ето какво вещае точният седмичен хороскоп:

Рак
Родените под знака на Рак, трябва да са отворени за всевъзможна информация, тъй като тя може да им помогне за реализацията на интересна идея. Не е изключено именно в тази информация да видите и възможност за нова работа.

Ще ви е доста трудно да изпълнявате семейните си задължения, както и отговорностите към родителите ви. Причините за това ще са най-различни, но основно ще са породени от необмислените, глупави и безотговорни действия на ваши близки или роднини, които ще ви въвлекат в неприятна ситуация.



За съжаление ви предстои и безпокойство, свързано с мъж, който по всяка вероятност е роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей.
Влиянието на ваши родственици (мъже), ще обърка до голяма степен решенията ви.
Ще срещнете сериозни затруднения в организацията и контрола на финансовите ви ресурси. Непредвиден разход вероятно ще стане причина за сериозни конфликти в семейството.

Периодът ще е изпълнен с различни емоционални преживявания

Лъв
Представителите на царствената зодия Лъв ще имат вълнуващи преживявания с хора, родени под знака на Рак, Скорпион или Риби. Като цяло точният седмичен хороскоп вещае, че периодът ще е изпълнен с различни емоционални преживявания, свързани с любовта и семейството ви. Като цяло събитията ще имат положителна посока на развитие. Не се опитвайте да контролирате хора или събития, водени от моментните си капризи или желания.

В емоционален план седмицата определено ще е запомняща се. Няма да ви липсват срещи и събирания, размяна на подаръци и различни изненади. Предстои ви изненада, свързана с ваша роднина, родена под знака на Козирог.
Обърнете сериозно внимание на здравето си. Не е изключено неизлекуван здравословен проблем, отново да напомни за себе си.

Дева
През настоящия период вие ще сте ангажирани почти всеки ден с някакво събитие, среща или друго емоционално преживяване с роднини или приятели. По всяка вероятност ще ви поканят на събитие по специален повод, свързано със семейството на ваши приятели.
Едно пътуване на мъжете от този знак, може да донесе голяма промяна в живота им.

Не се подлъгвайте по предложения, които ви обещават големи печалби. Проявете бдителност по отношение на финансите си и избягвайте всякакви рискови действия.
Някои от вас вероятно ще обсъдят въпроси, свързани с наследствени пари или имущество, но не се задава нещо драматично.

Ще получите изненадваща информация за минали събития, която макар и да идва при вас със закъснение, ще ви е от полза. Като цяло периодът ще ви донесе няколко неочаквани преживявания, които ще оставят важна следа в живота ви, пише chernomore.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.