Седмичен хороскоп 30 декември 2019 – 5 януари 2020 (III част) – трудни и доста емоционални събития за някои от вас

0
407

Периодът е благоприятен за организиране на пътуване, което ще предприемете през 2020 година

 

седмичен хороскоп
Периодът е благоприятен за организиране на пътуване, което ще предприемете през 2020 година

Ако изгаряте от нетърпение да научите какво вещаят звездите за последните два дни от 2019 година и първите пет от 2020 година, можете да го направите в следващите редове от точния седмичен хороскоп.

Ето какво вещае точният седмичен хороскоп за всяка една зодия:

Везни
По всяка вероятност ще получите дълго чакани от вас и важни новини, свързани с работата ви. Обърнете сериозно внимание на някои нови идеи, които може да окажат благоприятно въздействие върху професионалните ви и бизнес планове. Приемайте особено внимателно информацията, която ще получите от страна на хора, родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей. Ще получите пари заради дете. Разбира се затова ще има конкретна причина.

Ще приемете с удоволствие покана, отправена ви от човек, роден под знака на Телец, Дева или Козирог. Периодът ще е благоприятен за намиране на практични решения на семейните ви проблеми, без значение дали касаят пряко дома ви или някой от роднинския ви кръг.
Някои от вас ще получат и дългоочакваната благословия за сключване на брак, след като преодолеят различни проблеми. Най-важно е да запазите силата на духа и да избягвате песимистичните настроения.



Скорпион
Родените под знака на Скорпион ще срещнат затруднения, свързани с пътуване или пък по време на самото пътуване. Не са изключени и недоразумения или други изненадващи събития, свързани с човек, роден под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Периодът е благоприятен за организиране на пътуване, което ще предприемете през 2020 година. То ще изисква от вас изключително специална и отговорна подготовка. За съжаление мнозина от вас ще се натоварят с решаването на битов проблем.

Периодът ще е изключително важен за любовния ви живот

Имаме и добри новини – ще бъдете изненадани с подарък или друг жест на внимание от страна на човек, роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец.
Периодът ще е изключително важен за любовния ви живот и определено няма да ви липсват причини за усмивки. Ще успеете да създадете нови запознанства и приятелства с хора и от двата пола. Това може да подпомогне до известна степен онези от вас, които все още са в търсене на половинката си.

Стрелец
За съжаление родените под знака на Стрелец ще преживеят трудни емоционални събития, свързани с житейска раздяла с хора, които познавате от миналото си или които имат някаква връзка с вашето семейство. Тези събития ще станат причина за посещение в нечий дом или пътуване.

Задават се сериозни харчове, но си направете добре сметките. Налага се отговорно планиране на финансовите ресурси, както и да подредите приоритетните ви разходи. Ще имате приятно събиране с мъж, което ще се отрази благоприятно на идеите и плановете ви. Като цяло седмицата се очертава доста благоприятна за представителите на силния пол от тази зодия.

Това далеч не означава, че можете да си позволите да сте безотговорни, наивни или невнимателни.
Бъдете предпазливи, тъй като могат да се опитат да ви манипулират чрез хитрост, пише chernomore.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.