Седмичен хороскоп 30 декември 2019 – 5 януари 2020 (IV част) – очертават се сериозни затруднения

0
490

Има вероятност да получите отлично предложение за допълнителна работа

 

седмичен хороскоп
Има вероятност да получите отлично предложение за допълнителна работа

Остава да ви запознаем какво вещае точният седмичен хороскоп за периода 30 декември 2019 – 05 януари 2020 година за последните три знака от зодиака.

Ето какво ви очаква според точния седмичен хороскоп:

Козирог
За съжаление ще се сблъскате с огромно разочарование, тъй като ще видите истинското лице на човек, когото сте смятали за ваш много близък приятел. Той обаче ще допусне огромна грешка в поведението си спрямо вас. Една лъжа или измама от негова/нейна страна ще определи окончателно поведението ви за в бъдеще.

От друга страна седмицата вещае добри финансови резултати за мъжете от този зодиакален знак. Има вероятност да получите отлично предложение за допълнителна работа или пък повишение на заплатата.
Седмицата е благоприятна за предложение за брак или пък за сключване на брак, особено за мъжете от този зодиакален знак.



Ще научите много приятна новина от жена, която определено ще ви е от полза. Младите дами пък ще получат важно предложение или пък документ.

Водолей
За съжаление родените под знака на Водолей ще се сблъскват доста често с разочарования и песимизъм през този период. Те ще са плод на собствените ви емоции, които не винаги се покриват с реалните събития.
Избягвайте вземането на решения, когато сте подвластни на подобни емоции, тъй като те няма да ви донесат нищо градивно.

Задават се затруднения в любовен план

Съществува риск да се разочаровате много сериозно от думи или действия на човек, роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей.
Задават се и затруднения в любовен план, които ще са породени от думи или действия на странични хора. Доколко ще се повлияете от тях, е ваш личен избор.

Ще сте доста натоварени от битови или имуществени проблеми, чието развитие няма да зависи от вас, нито пък е подходящото време за разрешаването им.
Нестабилни сте дори и в здравословен план и затова е добре да избягвате психическо и емоционално натоварване.

Риби
Нужно е да наложите сериозен самоконтрол върху думите и действията ви. Освен това периодът не е подходящ за вземане на важни решения или поставяне на начало на промените.
Ако по някакъв начин бъдете въвлечени в конфликт, не издавайте емоциите си. Задава се и раздяла.

Седемдневието е благоприятно за пътувания и събирания с хора.
Има вероятност да възникнат сериозни затруднения, свързани с дете или млад човек от семейството ви, с когото не живеете заедно. Проблемът, който ще възникне не е нов, но отново няма да можете да намерите разрешение. Изцяло зависи от вас доколко ще му отдадете сериозно внимание.
Задават се неочаквани финансови постъпления или други изненадващи събития, свързани с финансите ви, пише chernomore.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.