Хороскопът на Анджела Пърл за януари 2020 година (II част) – ще разрешите дългогодишен проблем

0
564

Не е изключено да се създаде криза и в личния ви живот

 

Анджела Пърл
Не е изключено да се създаде криза и в личния ви живот

Съветът на астролога Анджела Пърл е да се отворите за новите неща през първия месец от 2020 година.

Едва ли за някого ще прозвучи изненадващо фактът, че месец януари винаги е месец на трансформацията и освобождаването. Престанете да се придържате към нещата, които са били значими за вас в миналото, но вече не са.

Мобилизирайте се навреме и действайте смело. Само така ще можете да се възползвате от всички онези възможности, които съдбата ще ви поднесе.

Ето какво още вещае хороскопът за януари 2020 година, изготвен от Анджела Пърл:



Рак
За съжаление първият месец от новата година ще започне с неприятности за представителите на зодия Рак. Анджела Пърл вещае, че ще се сблъскате с поредица от неприятни събития, засягащи любовния ви живот. Не е изключено да се създаде криза и в личния ви живот. Мнозина от вас ще усетят как чувствата им към партньора се променят. Изведнъж ще започнете да оказвате натиск върху нея/него и ще станете твърде взискателни.

Към средата на месеца ще си изясните как да продължите напред и дали изобщо да го правите. Към края на месеца е добре да започнете да се борите с лошите си навици, защото сами виждате, че не са ви от полза. До известна степен ще успеете сравнително лесно да преодолеете и завистта си, която не ви дава мира.

Крайно време е да се научите да се отпускате

Лъв
През първия месец от новата година, представителите на царствената зодия Лъв, ще са заети да се погрижат за морала си. Крайно време обаче е да се научите да се отпускате. Релаксирайте в компанията на семейството и приятелите си и просто се насладете на почивните дни. Не е изключено въпреки студа навън да не ви се седи вкъщи, но в това няма нищо лошо. В такъв случай можете да грабнете ските и да отидете към ски-пистите.

Периодът е изключително добър за стартиране на бизнес. Опитайте се да инвестирате възможно най-голяма част от енергията си в новия бизнес. Трябва да знаете, че още през февруари всички усилия, които сте вложили, ще ви се изплатят двойно.

Дева
Добре е да се опитате да планирате нещо ново. Добрата новина за вас е, че ще успеете да разрешите дългогодишни проблеми наведнъж. Възможно е това да е свързано с преместване или покупко-продажба на вила, къща, апартамент или друго недвижимо имущество. Има вероятност също така и да стартирате ремонт.
Ако съумеете да поглезите половинката си с подаръци, ще дадете нова енергия на връзката ви. След като възстановите мира в къщата и семейството, можете спокойно да се отпуснете и да се отдадете на заслужена почивка, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.