Хороскопът на Анджела Пърл за януари 2020 година (IV част) – силни сътресения и емоционални изблици за някои от вас

0
502

Проявете повече щедрост към околните

Анджела Пърл
Проявете повече щедрост към околните

Както вече споменахме според мнозина, а и според самата Анджела Пърл – януари е изключително подходящ за промени.

Крайно време е да престанете да се придържате към онова, което е било от огромна важност за вас в миналото и да започнете да следвате нови правила. Много важно е да се научите да действате смело и да се мобилизирате всеки момент, в който това е нужно. Само в такъв случай ще имате възможността да се възползвате отлично от всички шансове, които съдбата ще ви предостави.

Ето какво още вещае Анджела Пърл за всеки един от зодиакалните знаци за януари 2020 година:

Козирог
Отговорните Козирози съвсем спокойно ще могат да си отдъхнат през този месец. Ще имате и пътувания зад граница, които ще са изключително благоприятни за вас. Сега е моментът да се отпуснете след огромните усилия, които положихте през старата година и най-вече през декември. Можете да се чувствате свободни да берете плодовете на вашите усилия и творчество. Проявете повече щедрост към околните – това ще ви помогне да увеличите енергийния си потенциал. Ако следвате стриктно плана, който сте начертали, няма никакви съмнения, че ще пожънете успехи.



Ще почувствате прилив на енергия и вдъхновение

Водолей
За вас, Водолеи, месец януари 2020 година, е време за мир и стабилност. Изненадите, емоционалните изблици и силните сътресения, които бяха присъщи за предходната година, през тази година няма да вървят ръка за ръка с вас, за ваше щастие. Сега е моментът да се наслаждавате на живота и да забравите за яростта си.

Предстоят ви много срещи, пътувания и нови комуникации. Моментът е подходящ да стартирате онлайн бизнес. Рекламата ще ви донесе невероятни успехи и съответно стабилни приходи. Към края на месеца има риск от възникването на проблеми с бъбреците.

Риби
Несъмнено на вас ще ви е доста трудно да се върнете отново към обичайното ви работно темпо след дългата почивка. Сега е моментът да забравите за вашия свят и вашите проблеми и да насочите вниманието си към външния свят и всичко, което е свързано с него. Анджела Пърл вещае, че през първия месец от 2020 година ще почувствате прилив на енергия и вдъхновение. Това ще се случи, ако се присъедините към група хора, които преследват същите цели. Месецът ще е изпълнен с важни събития. Няма да е лошо, ако отделите малко повече време за спорт, най-малко можете да се запишете на курсове по аеробика. Време е да се погрижите за физическото си здраве, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.