Начинът, по който държите своята чаша издава черти от вашия характер

0
818

Едно уникално ново изследване разкрива нашия характер по един необичаен начин. Трябва да обърнете внимание само на начина, по който държите своята чаша

Всички ние ежедневно пием вода, безалкохолни или други напитки от стъклени или порцеланови чаши.

kafe
Начина, по който държите чашата за кафе издава вашия характер

Но едва ли сте се замисляли, че начинът, по който държите чашата с ръка може да издаде черти от нашия характер.

За да разберете какъв човек стои срещу вас е достатъчно само да го наблюдавате известно време. Така ще  установите от кой тип е според това дали хваща здраво чашата, дали повдига кутре докато отпива или я държи с две ръце.

Вариант 1 – вие държите своята чаша здраво, с две ръце, то това означава, че по природа сте по-плашливи. Винаги се притеснявате и държите да чувствате опора за действията си сред околните. Вашият характер е пасивен, често сте срамежливи. Трудно поемате самоинициативата, дори да сте убедени в своите способности. В работата и живота си сте изключително организирани и педантични, за да не се изложите в очите на другите около вас.



Вариант 2 – вие държите своята  чаша с ръка в основата й, издава ясно изразена независимост. При вие сте изключително стабилна личност, трудно може някой да ви изкара извън равновесие. Самоуверени сте, но по характер в никакъв случай не адмирирате агресията или арогантността.

Вариант 3 – ако отпивате от чашата си и при това леко повдигате кутрето си, това издава вашето желание да бъдете забелязани от околните. Вие често кокетничите, за да привлечете вниманието към себе си. Понякога обаче, се чувствате самотни. Хората не ви правят нужните ви комплименти, за да подхраните своето самочувствие.

Вариант 4 – ако държите чашата в горния й край, в близост до ръба, това говори за силно изявен личностен модел на поведение. Вие живеете в свой свят, често доста различаващ се от заобикалящата ви действителност. Често хората, които отпиват по този начин, носят характер на нарциси. Те обичат да бъдат заобиколени от красота и естетика около тях.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.