Джулиана Гани стана майка за първи път

0
563

Последната публична изява на Джулиана Гани беше на сцената на „Маскирания певец“. Тогава разбрахме, че е бременна

Джулиана Гани стана майка за първи път Сн:ФБ

Чудото се е случило на 31 декември.

Както самата Мис Силикон сподели, докато зарята огрявала над града, тя гушкала своето току що новородено бебе и изпитала най-голямото щастие.

А бебокът е момченце.

Джулиана и таткото Илиян Найденов пазеха пола в тайна до края на декември. Малко преди раждането казаха, че ще бъде момченце.



Все още не са написали как са кръстили малкия юнак.

Майката и бебето се чувстват прекрасно.

Интересното е, че първите бебета, които се родиха в Новата година са все момчета. А вторите момичета. Дали има някаква поличба това да е така, не се знае. Но ако има, дано да е на добро.

А да се пише за раждането на малки сладури е най-приятното нещо. Всяко бебе е надежда не само за неговото семейство, но и за цялата ни нация.

2020 г. е под знака на Металния бял плъх, според китайския зодиак. Гал Сасон обясни, че това се случва веднъж на 50 години. Китайките се стараят да родят своите деца в такава година, защото ще бъдат богати и ще имат огромни успехи.

Ако искате деца, но все още не сте се решили, действайте. До края на годината има достатъчно време да изкарате своята бременност и да родите, орисвайки своите деца както майките в Китай.

Лъчо от „Скандау“ (Лъчезар Евтимов) и неговата приятелка Ралица Константинова станаха родители преди половин месец. По случай Коледа малката им дъщеричка беше облечена в коледно костюмче за първа семейна празнична фотосесия.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.