Проф. Филипов и Христина Котларска разкриват тайната на Нибиру

0
442

Проф. Филипов отново е гост в предаването „Без формат“ на ТВ Хасково. Двамата с водещата Христина Котларска повдигат завесата на Нибиру

Проф. Филипов и Христина Котларска

Преди години учените премахнали планетата Плутон от Слънчевата система. Модерната наука смята, че това е едно странно небесно тяло, но не може да се определи като планета.

Факти за извънземните са намерени в артефактите на шумерската цивилизация. В тях се говори и за планетата Нибиру. Според преводача от шумерски Захария Ситчин, там са живели извънземни, които са създали Хомо Сапиенс и са разработили живота на Земята. Писмото им било клиновидно и Ситчин претендирал да бъде единственият човек, който може да го разчете.

Шумерската цивилизация населявала земите на днешните Ирак, Иран и Турция.

Цивилизацията е било високо развита в онзи исторически период от време. В пъти е наскачала останалите цивилизации, които са съществували на Земята. Населението е боравело с писменост, математика, музика. В останалата част на Европа населението  носело кожи и хората са се замеряли с камъни.



Според Ситчин, извънземни от Нибиру, наречени анунаки, идват на Земята и се заселват на цитираните по-горе територии. Създават човекоподобни същества, които били роби на инопланетяните. Но също така са дали възможност тези първи човеци да се размножават, за да могат да осигуряват следващи поколения работна сила. Научили своите роби как да развиват земеделие. Кое къде и как да посеят, за да имат добиви за прехрана.

От намерените артефакти на анунаките се разбира, че те не са създали Хомо Сапиенс директно. А са го превърнали в човек през еволюцията на различни животни и птици.

Дали планетата Нибиру е съществувала? Никой не може да каже. Проф. Филипов обяснява, че ако тя е съществувала, трябва да е дала своето физическо отражение върху Земята. Проф. Лъчезар Филипов дава следните примери. Когато Луната се движи около Земята, настават приливи. Когато планетите от Слънчевата система се подредят в една права линия, започва изтласкване на плазма от Слънцето.

За Нибиру се твърди, че обикаля Слънчевата система за 3600 години. Това означава, че през такъв период от време на планетата е трябвало да се случват някакви физически промени върху повърхността или върху дълбините на Земята.

Възможно е световният потоп да е резултат от преминаването на Нибиру до Земята. Но не се знае.

Проф. Филипов казва, че на Земята преди 20 000 години са кацали представители на различни извънземни цивилизации. Те са идвали на различни места на планетата. Освен в шумерската култура, боговете присъстват в Индия.

Говори са за огнени колесници от небесата. За битки с огнени мечове. Обикновеният древен човек е определял това, което вижда според своите разбирания. Сега модерният човек разпознава космическите кораби, лазерни оръжия и други високи технологии.

Великаните на великденските острови гледат точно в една посока. Там нещо се е случило преди 15-16 000 години. Явно част от цивилизацията е била пренесена през океана, за да се спаси от битки и сражения.

Древните хора са рисували онова, което са виждали. Не е имало научна фантастика в древността, казва проф. Филипов.

Още интересни и непознати факти ще научите от видеото долу.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.