Годишен хороскоп за 2020 година – зодия Водолей

0
528

Възможно е да изгубите важни за вас приятелства

 

годишен хороскоп
Възможно е да изгубите важни за вас приятелства

За въздушния знак Водолей, управляван от Уран, точният годишен хороскоп вещае много обещаваща и изпълнена с енергия година.

Като цяло обаче годината няма да е много лесна за вас. Тя ще е изпълнена с изненадващи събития и необходимостта да вземате почти експресни решения. Дори вие самите сте наясно, че е нужно да промените живота си из основи. Забелязвате, че много от старите неща вече ви се струват отживелица, а в същото време все още не сте определили новите си цели. Основната ви задача ще е да се научите на правилно поведение и общуване.

Любов и връзки
През настоящата година стабилността, сигурността, бракът и сериозните връзки определено няма да са вашата сила. Дори е възможно да изгубите важни за вас приятелства, на които много държите. Именно през тази година ще осъзнаете, че не само вие не разбирате околните, а и те не разбират вас. Ще трябва да научите и още някои неща, а това няма да се промени дори и през 2021 година.

Кариера
За ваша радост ще откриете нови начини, по които да вършите задачите си. Освен това ще бъдете осенени от нови идеи, които ще са много по-добри, отколкото предполагате. Ако искате околните да вярват повече във вас, е нужно и самите вие да си имате повече доверие. Имайте предвид, че настоящата година не е добра за започване на нов проект или бизнес. Отделете време от сегашните си занимания и ги насочете в нова посока. Ще дочакате признанието, което чакате от дълго време. По всяка вероятност това ще се случи в края на годината.



Ще се радвате на сериозни продажби и признания

Финанси
Вашият годишен хороскоп вещае, че през 2020 година парите ще ни открият. Вие до такава степен сте фокусирали вниманието си върху тях през последните няколко години, че най-накрая ще получите това, което чакахте. Ще се радвате на сериозни продажби, признания и дори бонуси. През пролетта ще е добре да потърсите професионална помощ и съвети за вашите пари. Не е изключено още към края на годината да усетите положителната промяна.

Здраве
Ще намерите нови алтернативи за поддържане на доброто ви здравословно състояние. Защо пък да не ги изпробвате? През последните няколко години не сте боледували, но не се отпускайте, защото това може да се промени още през първите няколко месеца от настоящата година. Не бързайте да се притеснявате, защото няма да е нещо сериозно. До голяма степен стресът, който преживявате, е предизвикан от проблемите, които се вихрят във връзката ви. Опитайте се да поправите нещата, за да избегнете последващ стрес, тъй като той не се отразява никак добре на здравето ви. Всички сме наясно колко вреден е той, пише dama.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.