Седмичен хороскоп 06-12 януари 2020 (II част) – докато за някои от вас периодът ще е страхотен, то други ще бъдат изправени пред сериозни трудности

0
763

Не се подлъгвайте по изкусителни предложения за „печеливши“ сделки

 

седмичен хороскоп
Не се подлъгвайте по изкусителни предложения за „печеливши“ сделки

Ако трябва да обобщим само с няколко думи какво вещае точният седмичен хороскоп за представителите на всяка зодия, то не можем да пропуснем факта, че Раците ги очаква страхотна седмица.

За сметка на това Лъвовете трябва да внимават в службата, а Девите да са особено внимателни в паричните дела.

Какво още ви очаква през периода 06-12 януари 2020 година, можете да научите в следващите редове:

Рак
Промененото темпо ще се отрази на редица аспекти от живота ви. Няма да е грешка, ако кажем, че настоящото седемдневие ще постави началото на изключително ползотворен период, който ще продължи да набира скорост и занапред.
При все, че към момента голяма част от представителите на зодия Рак, са доста изнервени и раздразнителни, добре е да се опитате да овладеете състоянието си. Сега е моментът да положите усилия за напредъка си. Мобилизирайте се и демонстрирайте това, на което сте способни с усърдие и настойчивост. През дните от понеделник до четвъртък ви очакват делови успехи и лични несгоди. Петък и събота ще са успешни и печеливши, а неделя – напрегната.



 Мобилизирайте се и демонстрирайте това, на което сте способни

Лъв
Отново ще получите провокация по отношение на умението ви да организирате нещата си по такъв начин, ме да спазите сроковете и обещанията си. Изключително високото напрежение при вас е породено от факта, че постоянно се сблъсквате с непочтени хора, които ви вредят. И през периода 06-12 януари 2020 г., нещата няма да са много по-различни. Това важи с особена сила за работното ви място. Пазете се и не влизайте в конфликти с администрацията. Дните от понеделник до сряда ще са доста успешни за онези от вас, които са упорити. Петък е благодатен за съвместни ангажименти, събота е печеливша, а неделя ще е доста напрегната, вещае точният седмичен хороскоп.

Дева
Времето ще ви изправи пред необходимостта от това да си направите равносметка на всичко, което сте успели да свършите до момента. Бъдете особено предпазливи по отношение на отправени към вас покани за „изключително печеливши“ на пръв поглед сделки. Имайте предвид, че ще има доста подводни камъни. Разбира се предупреждението далеч не е продиктувано от вероятността да спечелите, а от сигурността за предстояща загуба, която не забелязвате. Ако не сте в отпуск, сега е моментът да се съсредоточите върху деловата си дейност. Делничните дни до четвъртък носят успехи, но и много проблеми. Петък ще е доста неприятен, но събота ще е добра. В неделя трудностите ще ви дойдат в повече, пише zajenata.bg

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.