Седмичен хороскоп 06-12 януари 2020 (III част) – напрежението през този период ще е на доста високо ниво

0
459

Най-напрегнато ще е във вторник

 

седмичен хороскоп
Най-напрегнато ще е във вторник

Съветът на точния седмичен хороскоп към представителите на зодия Везни е да владеят нервите си, особено когато са сред хора.

През периода 06-12 януари 2020 година, Скорпионите ще направят усилия да постигнат желаното. Онези от Стрелците, които са активни и не си служат с хитрост и измама, ще спечелят.

Какво още очаква тези три зодии през периода 06-12 януари 2020 г., можете да научите в следващите редове:

Везни
В най-скоро време ще успеете да се измъкнете от омагьосания кръг, в който сте попаднали от известно време насам. Разбира се напрежението през този период ще е на доста високо ниво. То несъмнено ще се окаже сериозна пречка за вашето партньорство, както и при реализацията на цели в обществените среди. Опитайте се да овладеете нервите си, за да не си навлечете проблеми във взаимоотношенията с редица хора от близкото ви обкръжение. Първите два дни от седмицата ще са успешни, но ще бъдат последвани от доста трудни и неприятни дни. В петък и събота ще успеете да реализирате голяма част от целите, които сте си поставили. В неделя обаче, бъдете готови за пълен провал.



Напрежението през този период ще е на доста високо ниво

Скорпион
Според вашия седмичен хороскоп, през настоящия период битът ви ще се промени и отново ще започне да добива желаната от вас широта. Седмицата няма да е никак добра за онези представители на зодията, които поради повишена емоционалност ще действат противно на здравия разум. Имайте предвид, че единственото, което ще постигнете по този начин е сериозното застрашаване на стабилността на позициите ви. Няма никакво съмнение, че ще ви се наложи да експериментирате. Ще успеете само ако проявите нужната сериозност. Вторник, петък и събота ще са сполучливи, но останалите четири дни ще са изключително напрегнати. Задават се доста провокации, служебни ядове и неочаквани проблеми.

Стрелец
Промените ще са най-осезаеми за онези от вас, които са родени в началото на периода, вещае точният седмичен хороскоп. За да не се превърнете в мишена за ударите на измамници и хитреци, ще ви се наложи самите вие да прибегнете до измама и хитрост. Успехът е сигурен за онези от вас, които са почтени и не пестят усилията си, когато се налага да работят извънредно. Вероятно през периода ще имате повече пътувания от обикновено, както и редица преговори. Делничните дни се очертават като успешни. Съботния ден носи кавга, но неделя ще е успешна. Бъдете подготвени за повече напрежение във вторник, но въпреки това ще успеете, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.