Седмичен хороскоп 06-12 януари 2020 (IV част) – опитайте се да стоите далеч от конфликтни ситуации, защото…

0
181

Амбицирани сте да покажете най-доброто, на което сте способни

 

седмичен хороскоп
Амбицирани сте да покажете най-доброто, на което сте способни

Според точния седмичен хороскоп за периода 06-12 януари 2020 г., представителите на зодия Козирог ще имат шанса да демонстрират личните качества, които притежават.

Що се отнася до Водолеите – за тях имаме добри новини, защото ги очаква сполука в личен план. Рибите пък ще активизират деловата си изява.

Ето какво още можете да очаквате в периода 06-12 януари 2020 година според вашия седмичен хороскоп:

Козирог
За голяма част от представителите на зодия Козирог, седмицата се очертава като доста провокативна. Разбира се тя ще разкрие и добри възможности за изява, от които ще можете да се възползвате само, ако демонстрирате завидни конкурентни способности. Етапът е отличен за преговори, сделки и парични печалби. Опитайте се да стоите далеч от конфликтни ситуации не само на работното си място, а и в личен план. Имайте предвид, че наличието на неразбирателство с някого, е сигурен белег за предстоящ конфликт помежду ви. В сряда и четвъртък ще възникнат трудни ситуации. Действията ви през останалите дни ще са много по-успешни от очакваното.Периодът е подходящ за поемане на нови делови отговорности

Водолей
Верни на себе си и максимално мотивирани, вие ще поставите началото на нов период в живота ви. Амбицирани сте да покажете най-доброто, на което сте способни и няма никакво съмнение, че ще успеете. В личен план този етап е доста ползотворен и ви предоставя шанс да разрешите редица въпроси, които ви засягат лично. Поради силно изразената нестабилност в сектора на професионалните ви отговорности, сполуката ви в делови план, е доста ограничена към момента. Стойте далеч от спорове! През тези дни ще сте силно конфликтни и раздразними. Имайте предвид, че ако възникне „обещаващ“ спор, той несъмнено ще приключи с грандиозен скандал. Понеделник, вторник и уикендът, са успешни, но останалите дни ще са доста тежки.

Риби
При все, че събитията ще валят върху вас като пороен дъжд, вие все пак ще успеете да запазите неутралитет заради вроденото ви чувство на справедливост. В деловия сектор ще се активизирате за по-ярка реализация, вещае вашият седмичен хороскоп. Това има смисъл само от гледна точка на печалбите. Ако очаквате, че ще можете да постигнете друг вид предимство по този начин, определено сте в грешка. Периодът е подходящ за поемане на нови делови отговорности. Би било добре да положите повече усилия, за да овладеете нервността си. Понеделник, вторник и неделя се очертават като успешни дни. Останалите ще са доста напрегнати. Като най-напрегнат се очертава петъкът, но пък за сметка на това – печеливш, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.