2020 година ще се превърне в истинско изпитание за тези зодии

0
489

Не усложнявайте допълнително и без това тежкото ви положение

 

зодии
Не усложнявайте допълнително и без това тежкото ви положение

Астролозите вещаят, че новата година ще се превърне в истинско изпитание за някои зодии.

За никого не е тайна, че 2020 година ще премине под знака на Белия метален плъх, който е изключително дружелюбно създание. Въпреки това не всички зодии ще се радват на безоблачни дни.

Освен това трябва да се вземе под внимание и фактът, че годината е високосна. Това означава допълнителни опасности и подводни камъни за някои зодии.

Ето кои са тези зодии, за които 2020 година ще се превърне в истинско изпитание:



Овен
През настоящата година ще ви затисне сериозна депресия. От време на време тя ще прераства в неконтролируема агресия по отношение на всички и най-вече на хората, които са най-близко до вас. Не са изключени кавги с приятелите ви, както и сериозни разногласия с партньорите ви. Като цяло атмосферата в семейството ви се очертава като доста тежка. Ако не успеете да се преборите със себе си и да подредите мислите и чувствата си, то в края на годината ще имате усещането, че сте се озовали на самотен пустинен остров.

Няма да можете да разчитате на чужда помощ

Телец
За вас проблемите, които ще ви се стоварят на главата, ще дойдат от миналото. До известна степен вие сами сте си виновни за житейските трудности. След като дълго време пренебрегвахте неприятностите и обиждахте близките и приятелите си, без да забележите дори, проблемите се трупаха все повече и повече. Затова сега те ще се стоварят на куп и то със страшна разрушителна сила върху главата ви. За съжаление, колкото и да ви се иска, няма да можете да разчитате на чужда помощ. Ще ви се наложи да се справите със ситуацията абсолютно сами, защото вие сами се забъркахте в тази каша.

Рак
През настоящата година има голяма вероятност да се сблъскате с финансови неуспехи и материални затруднения. Не е изключено дори да станете жертва на измама. Съветът на астролозите към вас е да не влошавате и без това достатъчно тежкото си положение.
Поради тази причина съветът на астролозите е, представителите на тази зодия да не правят нищо, което може да влоши допълнително и без това тежкото им положение. В противен случай ще се включат и рискови дейности. Опитайте се само да запазите онова, което ви е останало, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.