Игнат Канев за пътя от мизерията до спечелените с труд милиарди (ВИДЕО)

0
611

Сашо Диков представи Игнат Канев – един изключителен българин, живял  в мизерия и един чифт обувки делил с другите си братя, а днес има милиарди

Къде се крие тайната на успеха? Това научаваме от разговора с българина Игнат Канев, който има специален орден от кралица Елизабет за изключителна благотворителност. Друг българин не е награждаван до сега с подобно отличие.

Всичко започнало отдавна. Игнат Канев бил само  14-годишен, когато имигрирал от Русе в Австрия, за да работи като строител.

Учил съвсем малко, но днес с цената на много труд и усилия, постоянство, прецизност, отговорност е един от най-успелите канадци.

kaneff
Игнат Канев и Сашо Диков – едно невероятно интервю

Той построи университетски център в Русе и  получи званието Д-р Хонорис Кауза, защото е живият пример, че всичко в живота е възможно, стига човек да знае какво иска и да се труди постоянно.Днес г-н Игнат Канев има своите милиарди, но той продължава да работи както винаги.

Всяка сутрин пие кафето си в движение, докато пътува в колата към някой обект.

Там на място разрешава възникнали проблеми по строежите.

Залага на изключителното качество в работата, защото само с безкомпромисното отлично качество на своите строежи се е наложил като най-големия инвеститор в Канада, писаха в prekrasna.bg.

Няма смисъл повече да говорим за г-н Игнат Канев.

Изгледайте разговора с него и въпросите, които Сашо Диков му зададе, защото цялото интервю е повече от интересно.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.