МВР прекрати издирването на ученичката Михаела

0
283

Михаела Янкова Иванова беше напуснала дома си на 29 декември 2019 г. около 09:35 часа. МВР я обяви за общодържавно издирване

МВР откри ученичката Михаела  в Бургас

Близките й не знаеха къде е заминала и дали въобще е пристигнала на мястото.

Развръзката е щастлива. Оказа се, че 17-годишната ученичка Михаела от Камено е жива и здрава.

Полицията я откри в Бургас в ж.к. „Меден рудник“.

След като се скарала с баща си, Михаела тръгнала без да каже къде отива.



Тя заминала при нейния приятел. Близките й са против връзката на момичето с младежа, който е с 5 години по-голям от него. А и защото е турчин. Казва се Юсуф.

Михаела учи в Музикалното училище. Отличен изпълнител на песни от Странджа. Явявала се е на редица музикални фестивали и е спечелила много награди.

Откакто излиза с Юсуф, започнала да слуша все повече турска музика. Родителите й не са съгласни. Наскоро направили Свето кръщение на Михаела. Те се надявали, че с Божията помощ ученичката ще се избави от младежа. Но за тяхно огромно съжаление това не се случва.

Полицията върна Михаела обратно при нейното семейство. Но родителите й не спират да се притесняват. Защото трябва да завърши училище и да стане студентка. А тя може на инат откаже да учи и дори да се ожени за Юсуф, когато навърши 18 години.

В края на месец май 2019 г. от същото село Камено избяга друга ученичка. Тя е на 16 години и също се казва Михаела, но е Миткова Михалева.

МВР я обяви за общодържавно издирване.

Добрата новина е, че и тази Михаела е намерена жива и здрава.

Интересното е, че тя заминала в Германия и се настанила в Берлин. Немската полиция я открила в ж.к. „Шпандау“.

В продължение на месеци живяла с нейния приятел и близките му. След като е открита, Михаела е настанена в социален дом. Предстои да бъде транспортирана до България.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.