Седмичен хороскоп 13-19 януари 2020 (I част) – задават се промени, които ще засегнат лично някои от вас

0
458

Благодарение на някои трикове ще успеете да уловите интересуващите ви блага

 

седмичен хороскоп
Благодарение на някои трикове ще успеете да уловите интересуващите ви блага

Според седмичния хороскоп предстоят промени за представителите на зодиите Овен и Телец. Що се отнася до Близнаците – на тях ще им се наложи да планират внимателно работата си.

Ето какво вещае подробният седмичен хороскоп за периода 13-19 януари за всеки един от зодиакалните знаци:

Овен
На представителите на огнената зодия Овен ще им се наложи да разпределят времето си отговорно и рационално, за да могат да се съсредоточат достатъчно върху професионални, социални, политически и лични решения. Вашият седмичен хороскоп вещае, че се намирате в добър етап за реализация на целите. Предстоят ви някои промени в професионален план. За повечето от вас деловата реализация ще се движи с добри темпове.
Онези от вас, които се занимават с бизнес, е добре да са в готовност за повече проблеми и напрежение.
В понеделник ще можете да разрешите някои проблеми, което ще доведе до сериозно облекчение за вас. Вторник и сряда се очертават като успешни дни. В четвъртък ще ви се наложи да си помагате с лъжи. Петък ще е повече от успешен, а през уикенда сполуката ще е с вас.

Ще се наложи да посветите голяма част от времето си на делови ангажименти

Телец
При все, че очевидно влагате доста разум в действията си, той все пак не е достатъчен. Повече от ясно е, че имате доста вътрешни противоречия, които не ви дават мира. Промените, които ще възникнат през периода 13-19 януари ще ви засегнат в личен план, както и по отношение на обществените ангажименти и партньорството. Благодарение на някои трикове ще успеете да уловите интересуващите ви блага. Имайте предвид, че в преобладаващата част от случаите, това ще ви донесе редица проблеми за в бъдеще. Няма да е грешка, ако кажем, че през дните от седмицата сполуката и напрежението ще вървят ръка за ръка и ще са почти по равно. Петъкът ви носи много добри възможности, но за сметка на доста напрежение.



Близнаци
През този период преобладаващата част от времето си ще посветите на делови ангажименти. Според точния седмичен хороскоп седмицата ще е време за стихийна и недостатъчно обмислена изява за голяма част от представителите на зодията. Добре е да сте наясно, че ако не всеки, то преобладаващата част от тези опити, са обречени на провал. Това означава, че не е нужно тепърва да „откривате колелото“. Нужно е обаче да съставите много добър план, който да следвате неотлъчно. Понеделник е успешен. Вторник и четвъртък ще ви поднесат доста трудности. Срядата ще ви зарадва с добра реализация. Петък ще е нервен, но пък за сметка на това уикендът се очертава като успешен, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.