Седмичен хороскоп 13-19 януари 2020 (II част) – седмицата поставя началото на важни промени за някои от вас

0
545

Ще успеете да намерите повече подходящи начини за себеизява

 

седмичен хороскоп
Ще успеете да намерите повече подходящи начини за себеизява

Седмичният хороскоп за периода 13-19 януари 2020 година предупреждава Раците да не се увличат по неправомерни действия, за да не съжаляват на по-късен етап.

За представителите на царствената зодия Лъв периодът се очертава като доста нервен. Девите пък ще бъдат изправени пред нови промени.

Какво още вещае точният седмичен хороскоп за всяка една зодия за периода 13-19 януари можете да научите в следващите редове:

Рак
Ще успеете да намерите повече подходящи начини за себеизява, ако обръщате повече внимание на практичната страна на вашия живот. Привлечени сте от неправомерни действия в сферата на материалното, но не забравяйте, че това не води до нищо добро. Не се подлъгвайте по това, че в началото всичко ще ви потръгне като по мед и масло. Единственото, което може да постигнете, е да си навлечете проблеми на главата. Бъдете внимателни. Късметът ви е силен и не липсват поддържащи фактори, но пък се очертават и промени.
Първите два дни са подчертано успешни. Сряда и четвъртък обаче ще ви донесат затруднения. Петък и събота няма да са от най-добрите ви дни, но пък за сметка на това неделя се очертава като успешна.



Насочете се към контакти в обществото и бизнеса, те ще ви разкрият добри възможности

Лъв
За щастие сте стъпили здраво на земята и ще можете точно от този ъгъл да погледнете трезво на нещата, които се случват в живота ви. Периодът 13-19 януари се очертава като доста напрегнат за преобладаваща част от представителите на зодия Лъв. Причините за това напрежение се коренят в липсата на шанс за успех. При все, че ще изглежда, че все пак имате такъв, той ще е неуловим и това ще ви напрегне още повече. Насочете се към контакти в обществото и бизнеса, те ще ви разкрият добри възможности.
Делниците се очертават като добри, но все пак няма да е лошо да внимавате. Понеделник ще е по-нервен и ще ви донесе доста напрежение, но пък ще е и успешен.

Дева
Времето ви през тази седмица ще е посветено основно на делови задачи. Представителите на бизнеса ще открият добра перспектива в нов проект и именно в него ще съсредоточат силите си. Няма да е грешка, ако кажем, че периодът 13-19 януари, поставя началото на промените в живота ви. При все, че към момента те се случват доста мъчително, не след дълго всичко ще започне да се движи гладко и равномерно. На първо място в промените изпъква ползотворното партньорство.
При все, че делничните дни ще ви образуват доста нерви, няма да липсват и успехи.
Петък се очертава като силно успешен, следван от приятна събота и доста мъчителна неделя, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.