Седмичен хороскоп 13-19 януари 2020 (IV част) – опитите ви да хитрувате не са добра идея

0
468

Наблегнете на конкурентната си мощ, за да не се окажете неприятно изненадани

 

седмичен хороскоп
Наблегнете на конкурентната си мощ, за да не се окажете неприятно изненадани

Съветът на точния седмичен хороскоп за периода 13-19 януари 2020 година към представителите на зодия Козирог, е да бъдат по-категорични.

Що се отнася до Водолеите – на тях ще им се наложи да възстановят активността си. Рибите пък ще трябва да дадат всичко от себе си, за да оправят нарушените си взаимоотношения.

Ето какво още ви очаква в периода 13-19 януари 2020 година според точния седмичен хороскоп:

Козирог
Ако следвате стриктно приоритетите си, няма никакво съмнение, че делата ви ще се развиват благоприятно. Освен това ще е нужно да мислите аналитично и да не влизате в чужди проблеми. Вашите възможности за успехи в деловите среди се изравняват с тези на Везните през седемдневието. Имайте предвид, че колкото и сигурен да е успехът ви, не трябва да се отпускате. Липсата на активност при всички положения ще се окаже пагубна за успеха ви. Имайте предвид, че това състояние може да обхване мнозина от вас, особено що се отнася до контактите в обществените среди или тези с партньорите ви. Нужна е мобилизация! Делниците ще са променливи, но е нужна активност, както споменахме по-горе. Уикендът обаче се очертава като доста тежък и нервен.



Колкото и сигурен да е успехът ви, не трябва да се отпускате

Водолей
Засилете контактите си с хора, с които можете да сте си от взаимна полза. Незнайно защо прословутата ви работоспособност е останала на заден план и мнозина от вас правят опити да я заменят с хитруване. Имайте предвид, че ако разчитате само и единствено на хитруването, ще изгубите. За всички представители на зодията е от изключителна важност да наблегнат на конкурентната си мощ, за да не се окажат неприятно изненадани.
В понеделник ще успеете да преодолеете проблемите с лекота, вторник се очертава като добър, но следващите дни ще са тежки. Събота ще е доста нервна, а неделя ще донесе редица неприятности.

Риби
Търсете по-надеждни начини за справяне с поставените ви задачи като например разумни доводи и активни действия. Не се опитвайте да хитрувате!
Периодът ще е ключов за онези от вас, които са решили да оправят лошите взаимоотношения с хора от заобикалящата ги среда и да ги заменя с благонравни. Не е нужно да търсите логична причина за подобно решение. Крачката обаче е от изключителна важност за бъдещото ви успешно развитие. В понеделник ще се наложи да се мобилизирате. Вторникът ви носи кавги, а сряда ще се появят редица затруднения по пътя ви. В четвъртък бъдете изключително внимателни и се пазете от измамници. Петък и уикендът ще са успешни, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.