Сега е моментът за поставяне на ново начало!

0
392

Не пропускайте възможността

 

съвпад
Не пропускайте възможността

Може би всеки от нас казва по стотици пъти в годината, че ще постави ново начало в живота си. Е, днешният ден, е изключително подходящ за целта.

Астролозите сочат, че именно днес – 12 януари Сатурн и Плутон са в съвпад и е време да промяна. За да постигнете целите си обаче, е нужно да проявите по-голяма решителност, воля и не на последно място – характер.

Днес сме свидетели на съвпада на планетата на структурата и йерархията Сатурн с властта и силата на Плутон, а личните планети Меркурий, Венера и Марс, ще са ретроградни през различни периоди. Това означава, че ще ви провокират да се обърнете към себе си и да разберете от каква точно промяна се нуждаете, за да се хармонизирате по-добре с външния свят.

Малко по-късно ще последва и още един съвпад – този на планетите Юпитер и Плутон. Тогава ще бъдем подтиквани да правим промени, за да оставим някои от моделите, които вече не действат и да направим още една стъпка към промяната.



За последно съвпад на Плутон и Сатурн, какъвто е днешният, е наблюдаван през 1982-1983 година. Астролозите посочват, че би било добре да се опитате да си спомните какво ви се е случило тогава и дали има тема, която се нуждае от преосмисляне или от нов подход.

Нещата ще се случват бавно, но пък за сметка на това стабилно и ще изискват почти цялата ви енергия и концентрация

Така или иначе съвпадът на двете планети, които са известни с дълбокия си и сериозен характер, се случва в знака на Козирог, който изисква проява на устойчивост и воля.
За някои от вас това ще е моментът, в който ще се разделят с всичко излишно и ненужно.
На други пък съвпадът ще даде възможност за изграждане на основи за ново начинание.

Най-важното обаче е да сте наясно, че нещата ще се случват бавно, но пък за сметка на това стабилно и ще изискват почти цялата ви енергия и концентрация.
Много е вероятно планетите, свързани със структурата, с отговорностите, с лидерските качества, да ви дадат кураж в бизнес делата, както и в старта на новите начинания.

Това, за което не трябва да забравяте обаче, са нужните качества, които да заимствате от тези планети като вътрешна устойчивост и вяра в собствените ви способности.
Към съвпада в Козирог се присъединява и Юпитер, който в земния знак търси разумен подход, но е готов да подкрепи израстването на личността. Това събитие напомня за промените и трансформациите на ума, които са нужни за формирането на обществото след повече от три десетилетия.

Космическото събитие се случва броени дни след полусенчестото лунно затъмнение в Рак, което потърси детето във вас и успя да балансира отговорната и емоционалната ви страна. Периодът е много подходящ за освобождаване от страховете и продължаване смело напред.

Несъмнено този съвпад ще се отрази на всички зодиакални знаци. Най-осезаемо обаче той ще повлияе на представителите на кардиналните знаци Козирог, рак, Овен и Везни, пише vesti.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.