Вижте най-романтичното и сладко предложение за брак на света! (ВИДЕО)

0
502

Това предложение за брак ще ви накара искрено да се усмихнете, но и ще стопли сърцата ви в спомен за щастливия ви миг или в очакване на голямото събитие

Един от най-важните и значими моменти в живота на влюбената младата двойка, наред със запознанството, първата целувка или сватбата, е и самото предложение за брак. Това е един съкровен момент, в който, обичайно, мъжът е набрал достатъчно смелост, за да падне на колене и да помоли своята избраница да обвърже живота си с него за вечни времена, та чак докато смъртта ги раздели.

Предложение за брак
Най-романтичното предложение за брак

И всеки един мъж търси начин да направи този момент на своето предложение за брак наистина уникално и запомнящо се за своята любима жена, за да остане това събитие живо в паметта на партньорката му и при всеки спомен за него ще я кара да се чувства като истинска богина – обичана и дори обожавана.

Заветният миг от всяко предложение за брак е отварянето на сатенената или кадифената кутийка, в която проблясва годежният пръстен, е изключително различен за всяка една двойка. Всеки мъж, а защо и не жена, иска да направи незабравимото предложение за брак на своя партньор. Затова той или тя включва цялото си въображение в сила, за да изобрети най-романтичното задаване на този вълшебен миг.

Ето една идея, която ни е предоставена от онлайн портала beu.bg, ще ви даде една невероятна идея за това как един млад и влюбен мъж решава да изненада своята приятелка и да й даде годежния пръстен. И разбира се, не е за подценяване музикалния фон на това романтично и свежо предложение за брак. Песента, която е избрана, е на Бруно Марс (Bruno Mars) и носи името „Marry You”.



Видеото на това много свежо и красиво видео, придружено с прекрасната песен и уникален танц на група млади хора, сред които е и влюбеният младеж, е качено в най-големият сайт в света за видеосподеляне и вече е гледано над 9,3 млн. пъти.

Вижте и вие този прекрасен клип, представящ това романтично, свежо и сладко предложение за брак. Дори и да не ви даде идея по какъв начин ще изберете да предложите брак на своята половинка, то поне ще ви накара топло да се усмихнете. Насладете му се!

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.