Зор Алеф говори за преживяванията на душата по време на сън

0
480

Зор Алеф e писател, езотерик и духовен напътственик. Докато гостува в предаването „Портал 12“ сподели полезно познание за душата и нейните преживявания нощем

Зор Алеф

Зор Алеф казва, че сънят е важен не само за физическото тяло, но и за самата душа. Тогава тя е пълноценна.

По време на сън душата отваря своите двери към Отвъдното. Всички символи, отпечатъци, знаци започват да се появяват. Голяма част от всички образи, които срещаме на сън са реални в астралното пространство. По време на сън душата наистина се среща с тях.

Сънищата са няколко типа. Има провиденчески сънища. Те показват какво ще се случи в бъдеще. Има ясновидски сънища, които показват какво става с някой наш близък, който живее далеко от нас, например. Или разкрива истинската природа на реалността.

Пророческите сънища са особено важен, защото той разкрива велики духовни истини. Менделеев написал таблицата с химически елементи, след като имал такъв пророчески сън.



Човешкият мозък стига до Алфа ниво. Това е едно специфично състояние, казва Зор Алеф. То е на границата на сън и будно състояние. По принцип Алфа нивото е естествено за човека състояние. Навлизането се извършва от всеки човек несъзнателно. Най-често се случва в часовете сутрин преди събуждане. Между 4 и 6 часа.

Има тренирани хора, които могат да навлизат в него сами. Това става посредством отпускане и концентрация.

Вечер, преди човек да заспи, отново навлиза в подобно състояние. По време заспиването човек се намира в процес, който прилича на умирането. При събуждането се намираме в процес, който прилича на раждането.

Зор Алеф казва, един ден може да бъде оприличен с един човешки живот. Концентрацията от събития, действия и опитности може да бъде толкова висока, че човек да изпита усещането за нещо случвало се дълго време.

В процеса на заспиване дверите на астралния свят се отварят. Към нас започват да прииждат потоци от информация, както от нашия външен свят, така и от нашето подсъзнание. Образите и символите идват отвътре. Това е капсулирано знание.

Още непознати и полезни факти ще научите от видеото долу.

 

ор

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.