Внимание, дами! Тези ваши действия издават, че…

0
257

Ако се огледате наоколо, ще установите, че е точно така

 

дама
Ако се огледате наоколо, ще установите, че е точно така

Следващите редове ще са от голяма полза за всички дами.

Със сигурност на всяка една от вас се е случвало да бъде на сухо (без интимна близост) с партньор за известно време.

Статистиката сочи, че с всяка следваща година самотните жени стават все повече и повече. Някои се развеждат след дългогодишен брак, а има и такива, които не се омъжват нито веднъж. Обикновено целият живот на тези дами е разделен между работата и дома.

Оказва се, че е повече от лесно да се разбере дали дадена дама не е имала интимна близост с мъж от доста време.



Ето по кои признаци можете да разпознаете самотната дама, колкото и тя да се опитва да ги прикрива:

Купува минимум продукти
Самотните жени винаги купуват само необходимия минимум храна, тъй като няма за кого другиго да готвят, освен за себе си. Най-често те залагат на полуфабрикати или готова храна. Факт е, че самотните жени не изпитват желание да готвят обилно.

Не търси помощ от никого
На слизане от влака или автобуса, самотната дама не търси помощ от никого. Тя влачи тежката си чанта и дори не се опитва да помоли някой мъж наблизо да й помогне.
Тя се опитва да оправи сама и домакинският уред, който се е развалил и се чувства горда при успех.
Подсъзнателно тези дами доказват ежедневно на себе си, че могат да се справят и без мъж. Те са свикнали да решават сами проблеми от всякакво естество. Този техен навик може да се превърне в сериозно предизвикателство при евентуална връзка.

При всички положения ще ги познаете отдалеч

Обича клюките
Предвид фактът, че дните на самотните дами не са изпълнени с интересни събития, те се интересуват от случващото се в живота на техни познати и дори непознати. Активно събират и разпространяват клюките, наслаждавайки се на интимните детайли от живота на другите. Дори си позволяват да ги разкрасят доста щедро. Поведението им води до конфликти в нередки случаи, но те не се страхуват от тях. А може би търсят точно това, защото в такива ситуации се озовават в центъра на вниманието…

Държи се затворено в мъжка компания
В преобладаваща част от случаите самотната дама е била жестоко предадена или наранена от мъж. Именно тази й обремененост й пречи да се доближи до представителите на силния пол и да предприеме решителни действия, за да прекрати дългата си самота.
При все, че това поведение не е присъщо на всички самотни дами, голяма част от тях изпитват подсъзнателен страх от нова връзка.

Радва се на раздялата на познати и двойки
Почти всяка самотна дама има приятелка, която се е омъжила твърде млада и има няколко деца. Когато самотната дама научи, че тази й приятелка се развежда след дълги години брак, е много щастлива. Тя ще злорадства и в приятелска компания, заявявайки, че изобщо не е изненадана от развоя на събитията. Няма да пропусне да коментира и грешния избор на приятелката си, която е отдала най-добрите си години на недостоен мъж, който я е оставил с няколко деца. В заключение тя няма да пропусне да сподели, че заради всичко това най-добре е да си остане сама и занапред, пишеjenata.blitz.bg

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.