Седмичен хороскоп 20-26 януари 2020 (III част) – На някои от вас ще се наложи да експериментират

0
462

През този период ще вземате правилните решения с лекота

 

седмичен хороскоп
През този период ще вземате правилните решения с лекота

Според точния седмичен хороскоп на представителите на зодия Везни ще им е нужно да владеят повече поведението си, за да не се вкарват в излишни проблеми.

Скорпионите пък ще трябва да вложат малко повече усилия, ако искат да отбележат някакво развитие. Що се отнася до Стрелците, то за тях имаме добра новина – онези от вас, които са активни и честни, ще спечелят.

Ето какво още вещае точният седмичен хороскоп за периода 20-26 януари за всеки един представител на зодиака:

Везни
Не трябва да се упреквате или пък да изпитвате чувство на неудовлетворение, тъй като вината не е ваша. Във времето от 20 до 26 януари, напрежението определено ще ви дойде в повече. То безусловно ще се окаже пречка за хармонично партньорство, както и при реализацията на цели в обществените среди. Опитайте се да владеете нервите си по добре, за да не последват проблеми във взаимоотношенията ви с различни хора.
Понеделник и вторник се очертават успешни. Сряда и четвъртък обаче носят доста трудности и неприятности. В петък и събота ще успеете да реализирате целите си, но в неделя – едва ли.



Периодът не е добър за онези от вас, които действат против здравия разум

Скорпион
През седемдневието ще сте много мобилни и непрекъснато ще сте в движение, на път и с много ангажименти. Периодът не е добър за онези от вас, които поради повишеното емоционално ниво, са готови да действат против здравия си разум. Добре е да си дадете сметка навреме, че по този начин застрашавате сериозно стабилността на позициите си. Повече от сигурно е, че ще ви се наложи да експериментирате, вещае точният седмичен хороскоп. Ако проявите нужната сериозност, ще успеете.
Дните понеделник, сряда, четвъртък и неделя, ще са доста напрегнати. Очертават се провокации, служебни ядове и проблеми. Вторник, петък и събота пък ще са сполучливи.

Стрелец
През този период ще вземате правилните решения с лекота, водени от вътрешното си усещане. Определено няма да сгрешите. Ако не искате да се превърнете в мишена на хитреци, е нужно самите вие да не си служите с методите на измамата и хитростта.
Успехът е сигурен само за онези представители на зодията, които са почтени и не пестят усилията си при необходимост от повече работа.
Делничните дни се очертават успешни като повече напрежение ви очаква във вторник. Петък ще е успешен. Събота ще ви донесе кавги, а неделя се очертава като хубава, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.