Седмичен хороскоп 20-26 януари 2020 (IV част) – Ще се наложи да фокусирате вниманието си върху…

0
503

Възможно е да възникнат доста трудни ситуации и напрежение

 

седмичен хороскоп
Възможно е да възникнат доста трудни ситуации и напрежение

Точният седмичен хороскоп вещае, че в периода 20-26 януари 2020 година, представителите на зодия Козирог ще получат отлична възможност да демонстрират конкурентните си качества.

Що се отнася до Водолеите, то те ще се радват на сполука във всяко едно отношение през предстоящото седемдневие.
Рибите пък ще активизират цялостната си изява.

Какво още предстои да се случи на всеки един от зодиакалните знаци в периода 20-26 януари 2020 година, можете да научите в следващите редове от точния седмичен хороскоп.

Ето какво вещае той за всяка една зодия:



Козирог
Ще успеете да преодолеете редица ограничения в подготовката по повод предстояща изява. Предстоящата седмица ще ви разкрие добри възможности за делова изява, от които ще се възползват доста от представителите на зодията. Ще успеете да демонстрирате значителни конкурентни способности.
Етапът е повече от добър за парични печалби, преговори и сделки. Стойте далеч от конфликти! Ако се появи неразбирателство с някого, това е сигурен знак за предстоящ конфликт.
От вторник до петък ще действате напълно успешно. в сряда и четвъртък е възможно да възникнат доста трудни ситуации и напрежение.

Положете повече усилия, за да успеете да овладеете нервността си

Водолей
През предстоящата седмица ще фокусирате вниманието си върху неотложните и неосъществени задачи.
Що се отнася в личен план обаче, седемдневието ще е изключително ползотворно и ще ви предостави възможности за разрешаване на редица интересуващи ви въпроси.
На този етап сполуката ви в делови план, е ограничена поради изразителна нестабилност в сектора, свързан с професионалните ви отговорности. Стойте далеч от спорове и конфликти. Ако възникне спор, то знайте, че той непременно ще приключи с мощен скандал.
Понеделник, вторник и уикендът са успешни, а останалите дни ще са тежки.

Риби
За вас, скъпи Риби, предстои доста силен период. Животът ще ви дари с повече вяра, материални придобивки, както и други неща, за които до момента само сте си мечтали.
Вие ще се активизирате за по-ярка реализация в деловия сектор, което има смисъл само от гледна точка на печалбата.
Ако очаквате да постигнете друго предимство по този начин, определено ще останете разочаровани. Периодът е много подходящ за поемане на нови делови отговорности. Положете повече усилия, за да успеете да овладеете нервността си.
Понеделник, вторник и неделя се очертават като успешни дни. Петък ще е малко по-напрегнат, но пък за сметка на това печеливш. Останалите дни ще са напрегнати, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.