Синдром на третия човек – един неразгадан феномен

3
506

Хора от цял свят преживяват т.нар. синдром на третия човек – загадъчен феномен, характеризиращ се с това, че се усеща нечие невидимо присъствие в животозастрашаващи ситуации

Сред хилядите подобни случаи на мистериозния синдром на третия човек трябва да се спомене този с австралийския алпинист Линкълн Хол, който по време на първата си експедиция в Хималаите е застигнат заедно с друг член на групата, с която се придвижва, от страховита снежна буря. С последни сили двамата все пак успяват да се доберат невредими до базовия си лагер, където заявяват, че през цялото време са усещали осезаемо нечие невидимо присъствие.

човек
Хора от цял свят преживяват т.нар. синдром на третия човек – загадъчен феномен, характеризиращ се с това, че се усеща нечие невидимо присъствие в животозастрашаващи ситуации

Подобна помощ получава и канадският лекар Винсент Лам, който по време на кандидатстудентските си изпити във Военномедицинското училище в Торонто изненадващо е спасен от психически срив от някакво невидимо същество, което му дава конкретни и практични съвети относно предстоящото кандидатстване, нашепвайки в ухото му върху кои теми да се съсредоточи и кои да игнорира.

Прословут е и случаят с американския пилот Чарлз Линдберг, който става първият човек в историята, успял да прелети без кацане над Атлантическия океан през 1927 година, тръгвайки от Ню Йорк и пристигайки в Париж за 33 часа и 30 минути. Същият преживява синдрома на третия човек, след като по време на полета е насърчават и подпомаган със съвети от загадъчни невидими същества.

Към момента все още няма точно обяснение на загадъчния синдром на третия човек, като обясненията варират от биохимични реакции в мозъка до свръхестествен феномен, който науката все още не е способна да разгадае. При всички известни случаи обаче става въпрос за доброжелателно присъствие, което се оказва животоспасяващо.



loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. това е демон -внушител
    тези същества са падналите ангели историята мисля че я знаее ,
    внушителите заблуждават човек да върши това което те искат , и след това са обсебени .. този синдроом на 3тия човек е точно това – чува се галас които насарчава .. някои дори и виждат хора които не същестуват както е историята за детцкия измислен приятел , а вече ако започнат да се чуват повече от един глас и да се виждат повече образи се дава диагноза Шизофрения и повечето хора в лудницата са обсебени от Демони ..

    – лекуването им не е от психиятар или психолог а от пастор
    получат ли помазание се искоренява нечестивия
    Исус ги смъмря

  2. ТОВА се случва на база отворения разум в Човека. Човек е астрално същество и когато разума е отворен, човек получава информация, като глас на мисълта, или сила, която действа, като магия.

  3. Сигурно ще ви стане интересно,ако ви разкажа истински случай.Претърпях ПТП -блъсна ме джип ,бях бременна в петия месец с първо и дълго чакано дете.През нощта,в която щяха да предизвикат изкуствен аборт,тъй като по думите на лекарите бебето не расте,се появи мъртвия ми брат ,на прозореца и ми се усмихна.Уплаших се страшно,след което съм заспала.На сутринта бебето риташе,чак повдигаше коремната ми стена.Ха ,обяснете ми какво беше това.Претърпях пълен духовен катарзис.Втория ми син почина на третия ден от раждането -доносен,4.7 кг.На 40-тия ден ме срещна жена,която ми каза,че ме е видяла вэ какво състояние ще бъда по време на естественото раждане и че няма да умра,а ще „вземат “ СИНА МИ.Имам и трети син,който родих докато си говорехме с лекарката.Обяснете ми,какво се е случило.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.