Николай Бареков: Аз съм единственият глупак, който изгуби всичките си пари заради политиката!

0
377

Николай Бареков получи голям удар от телевизия 7/8. Бившият журналист е направо бесен от интервюто с Люба Кулезич с водещ Тошко Йорданов!

„Качвам това “предаване” от телевизията на Слави с ясното съзнание, че снощи е гледано от “милиони зрители”, ако вярваме на Галъп на Кънчо и Андрей. В него двама “журналисти” изричат долнопробни обиди и чудовищни лъжи срещу мен. Те двамата хабят ефир в студио, построено от мен, за да обясняват колко съм “отвратителен и какъв цензор съм”. Бил съм “зависим и разследван за “източване на тв7”….и прочее глупости и неистини. Това са абсолютни и нагли лъжи.

Истината е, че днес аз съм безработен българин, баща на четири деца, с 30 години трудов стаж. Зависим съм само от децата и семейството ми. Нямам трибуна да се защитя, от 7 години съм жертва на брутална цензура и нито една телевизия не ми е дала думата, макар че водят перманентна клеветническа кампания срещу мен и моите идеи.

Ако помните близо 20 години научавате новините от мен всяка сутрин от екрана на големите телевизии. Никога не имало разследване срещу мен за “източване на тв7” и никога не съм бил разпитван по този въпрос. Не съм бил разследван за нищо и пет години никой не е информирал Европарламента, в който служих, за нещо подобно. Не съм имал политически чадър като господин Джамбазки, а тъкмо обратното. Бях брутално проверен заедно с децата и фамилията ми през 2014 година с данъчна ревизия 6 години назад (тоест до 2008). Ревизия, наредена лично от “най-високо от уплашеното от мен статукво”.

Каквото съм имал като приходи от заплати съм декларирал десетки пъти пред НАП, КПКОНПИ и Сметната палата. Вече нямам нищо за деклариране. С днешна дата нямам никакви спестявания и съм единственият глупак, който загуби всичките си пари и дълго градения авторитет заради краткотрайното ми участие в политическата тиня.



Очевидно и днес страхувам враговете си. Скачат, пищят и изпадат в истерия. Ползват жалки мъпети да клеветят безобразно и манипулират обществото. Фактите обаче са на моя страна. Бях освободен от кабеларката Евроком с един СМС, за да се отвори цялото място за безпринципни водещи с лъскави тоалети и спонсори, богати като шейхове. Бяхме изгонени с колегите от “Бареков и Байрактаров без цензура”, въпреки че си плащахме със законната субсидия, защото не сме се съобразявали със “спонсора” на кабеларката и сме разследвали властта и ПатрЕотите в нея.

С днешна дата въобще се съмнявам някой да разследва Евроком по изключително сериозния сигнал, който беше подаден от нас и бе неочаквано осветен публично от хора на Цветан Василев във високите етажи на държавното обвинение и във властта. Всичко е един превантивен гротескен пиар от едни уплашени мародери на КТБ и производните и. Ако се питате защо продължават да ме атакуват, отговорът е много прост. Защото се страхуват от мен. А се страхуват защото знам прекалено много за всички, които ви ограбиха и докато съм жив съм потенциална мишена, но и заплаха за статуквото.“ – пише гневният Бареков.

Бареков
Бареков е бесен

„Току що проведох разговор с господин Тошко Йорданов от телевизията на Слави през телефона на жена ми Мария по повод снощните клевети по мой адрес в неговото “шоу”. Отказа ми право на отговор, понеже телевизията им била “такава”. Е това са хората, които ще ви спасят от едноличното управление. С еднолично отношение. И с цензура, понеже са “такива”. Все едно чета “Работническо дело” от годините на комунизма. Пак питам: КОЙ плаща, за да са “такива”?“ – беснее още Николай Бареков, без редакторска намеса.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.