Тежка верижна катастрофа рани шест души и взе жертва

0
416

Такава верижна катастрофа не се беше случвала до сега. Четири превозни средства се блъскат. Една жертва и още шест души ранени

Съболезнования на всички близки на загиналото момче!

В ж.к. „Дружба“ в София на бул. „Искърско шосе“ се разигра страшна пътна драма около 11:25 часа.

Мотрисите на четири трамвая с пътници се блъснаха една след друга. Първата мотриса спряла внезапно поради появила се повреда. Без да очакват подобно действие, останалите три се блъснали една в друга.

Днес цял ден полицията разследва случая.

Загинало е момче, чиято възраст все още не е съобщена. В изявлението на МВР се казва само толкова. Но загиналото момче направило опит да пресече релсите между две от мотрисите и било блъснато. Загинало на място.



Екипът на ТОПактуално.ком изказва най-искрени съболезнования на всички близки на загиналото момче! Съпричастни сме с вашата безутешна мъка.

Две от мотрисите, които са се блъснали. Намачкани ламарини и начупени стъкла Сн: БГНЕС

При удара на превозните средства са пострадали пет пътника и ватманката на едната мотриса.

Те са откарани в „Света Анна“ за прегледи и за лечение. Пострадал е само един мъж на 30 години, а останалите  четири ранени са жени. Съответно на възраст  48, 51, 61 и 71 години.

Образувано е вече досъдебно производство под надзора на прокурор. След като бъдат събрани всички възможни доказателства, случаят ще бъде отнесен в съда.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.