Пурпурната диета стана новият хит в борбата с ненужните килограми

0
745

В истинска сензация се превърна пурпурната диета в цяла Европа и Америка, тъй като тя позволява отслабване с до 20 кг само за 90 дни

Пурпурната диета
Пурпурната диета – новият хит в борбата с килограмите

Резултатите от това трайно отслабване са безкомпромисни и трайни. Затова много звезди от филмовата индустрия в Холивуд решават да й се доверят, за да се преборят с ненужните килограми, разкрива  bulgariautre.bg.

Диетатата заплени много жени по света, решили да се преборят с излишните сантиметри от талията и ханша си. Поради една много важна причина. Това е фактът, че при този хранителен режим не е необходимо да се броят, както при другите режими, калориите в порциите ни. Не се следят калоричните стойности, посочени по опаковките на храните, които ще консумираме. Както и количествата от продуктите. Единственото, което е важно в случая на прилагане на пурпурната диета е да се храним с продукти, които имат съответния лилав цвят, който е дал името и на този доста интересен и ефективен хранителен режим.

Сигурно ще се запитате кои ли пък са тези храни, които ще можете да консумирате при прилагане на пурпурната диета. Това са картофи, червено зеле, моркови, червени ябълки; боровинки,  капини, малини; френско грозде, касис, сливи; червено грозде, дори праскови и нектарини. Разбира се, тук се вижда ясно, че и червените зеленчуци също се използват в тази уникална диета. Сред тях са доматите, червените чушки, червената ряпа.

Сред най-големите привърженици на диетата е чаровната поп изпълнителка Марая Кери. След раждането на своите близнаци й се наложи да се пребори с излишните килограми. За да може отново да влезе в своите идеални форми и да се появи на сцената с новите си хитове. Цели три години след като родила, споделя звездата пред сп. Story, тя не успявала да свали и да запази килограмите си, докато не разбрала за този уникален хранителен режим.



Ефектът на пурпурната диета се дължи най-вече на цвета на продуктите, позволени да се консумират по време на този режим. Учени посочват, че лилавия цвят се дължи на веществото антоцианин. То влияе пряко на метаболизма на човешкия организъм. Има изключително полезно въздействие върху дейността на вътрешните органи, зрението на човека, бори се успешно с проблемите на 21 век – диабетът и затлъстяването.

Важно е да знаете, че докато практикувате пурпурната диета е необходимо да пиете много минерална или изворна вода, неподсладени чайове и прясно изцедени свежи фрешове, стига да са от лилави плодове. И не на последно място нека загубата на килограмите ви бъде придружено от физическо натоварване, за да не се стигне до неприятно увисване на кожата по тялото ви.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.